Samo tebi verni… Lesorova supruga i sin bodrili Partizan u Areni!

Supruga Matijasa Lesora, Trejsi zajedno je sa svojim sinom Matsonom ispratila pobedu Partizana nad Bajernom u Beogradskoj areni (86:78).

Lepu Francuskinju nije sprečilo da crno-belima pruži podršku ni to što joj suprug u isto vreme bitku bije u prestonici Francuske sa timom Pariza.

Trejsi i Matijas su ogromni navijači “parnog valjka”, kluba koji je afirmisao energičnog centra, pa su zbog toga uvek rado viđeni gosti u Areni.

 

 

Tako je bilo i ovoga puta. “Grobari” su sa ovacijama ispratili ulazak majke i sina u halu, dok je Matijas opravdano bio odsutan.

Njegov Panatinaikos se okliznuo na gostovanju Parižanima, pa je lepa Trejsi dobro odabrala i odlučila se da u sjajnoj atmosferi isprati pobedu Partizana nad nemoćnim Bajernom.

Foto: Starsportphoto

Gledala bravure Partizana

Spektakl predstoji 5. decembra kada “zeleni” budu gosti crno-belima u Beogradu, a čitava porodica Lesor bude na okupu i prepune tribine njima dragih “grobara”.

Očekuje se od oba tima da budu konkurentni za mesto među najboljih osam elite, tako da će utakmica imati i veliki takmičarski značaj.


Zvezda časti: Besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu protiv Radničkog

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu 12. kola Superlige Srbije protiv Radničkog.

sledeća vest




Informer

Check Also

Sanja Vučić doživela prevaru, pa progovorila o svemu! Pevačica iznela sve u javnost: Nisam mu se svetila…

Sanja Vučić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages Pevačica Sanja Vučić odlučila je da paralelno radi na novim …