JEZIVA PRIČA SA RATIŠTA Stručnjaci u emisiji “Blic dan” o “ljudskom safariju”: Kako dronovi love civile


Vesti

Društvo

Počinje Blic dan

Ukrajinci napali moskovsku oblast. Rusi napali Nikolajev. Šta je „ljudski safari“ o kojem pišu svetski mediji i na koji način dronovi jure civile? Sa druge strane, da li je brod „Rubi“, kojeg nijedna luka na severozapadu Evrope ne želi da primi, svojevrsni trojanski konj? To su pitanja za Branimira Đokića, stručnjaka za spoljnu politiku i Dragoljuba Kojčića, političkog filozofa.

.Foto: Blic TV / Ringier

.

Haos u Kraljevu – sudarili se, pa se pobili. Udario pešaka retrovizorom, pa ga fizički napao – to je slučaj iz Beograda. U Novom Pazaru masovna tuča pošto je vozač autobusa umalo udario pešake na trotoaru. Da smo u saobraćaju sve agresivniji?O tome razgovaramo sa Nadom Trifković, interkativnom suportivnom psihoanalitičarkom; Igorom Velićem, stručnjakom za saobraćaj, a u goste nam stiže i Milica Tikić, vozač drifta.

Da li je moguće zameniti porodičnu slavu i može li je žena preuzeti? Kako bi slava trebalo da se proslavi, a koliko se u današnje vreme sve promenilo kada je ova tema u pitanju? Šta je u duhu vere, a šta potpuno suprotno? Odgovore na ova pitanja daje nam otac Grigorije Marković.

Jesu li srčani udari sve češći kod mladih ljudi i može li se govoriti o epidemiji kardiovaskularnih oboljenja? Zašto jedna od pet osoba koja doživi infarkt ima manje od 40 godina i da li su ovi podaci alarmantni? Može li se raditi na prevenciji i kako? To će nam objasniti prof. Dr Miljko Ristić, kardiohirurg.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic televizija / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

Check Also

”Bila sam spremna da prekinem vezu, da uletim u neku drugu” Lidija Vukićević o malo poznatim detaljima iz života

Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic Kultna serija “Bolji život” i danas je poznata širom regiona, …