У питању је озбиљна траума – Сузана први и једини пут искрено проговорила о ужасу који је снашао Сашу Поповића и њу

Већ је добро познато да је естрадни маг Саша Поповић једна од најуспешнијих, па самим тим и најбогатијих људи регионалног шоубизниса, а као креативни директор “Гранд” продукције, према писањима домаћих медија, кроз године је зарадио милионе.

Његово богатство се данас процењује на огромну цифру, али није реч само о новцу. 

Поповић поседује луксузну јахту која је усидрена на Хрватском приморју, као и некретнину у Опатији чија је цена наводно пола милиона евра. Поред тога, његов возни парк обилује скупоценим четвороточкашима, који се крећу и до 180.000 евра, колико кошта његов BMW И8, као и ферари од 200.000 евра.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Како је и сам својевремено открио, Поповић је велики заљубљеник у квалитетне ручне сатове, а чак је и колекционар истих. Наводно, само за један је искеширао 50 хиљада евра.

Његова вила на Бежанијској коси важи за један од најскупљих у Београду, а у великој кући са раскошним двориштем живи са супругом Сузаном и ћерком Александром. Недавно је почео да улаже и у некретнине, па је тако Саша Поповић са својим партнерима почео изградњу комплекса станова на Бежанијској коси.

Саша Поповић опљачкан

Иако никада нису истицали и хвалили се својим богатством, Саша и његова супруга Сузана су једном приликом јавно поделили да се у њиховој кући догодио инцидент, када су их лопови опљачкали, због чега и данас имају трауме. 

Suzana Jovanović, Saša Popović
Сузана Јовановић, Саша Поповић / Извор: Србија Данас

– Приче о нашем богатству су нам одувек правиле проблем. Због цифара које су се провлачиле кроз јавност опљачкани смо пре неколико година, а ја још увек вучем трауме због тог догађаја. Никада нисмо истицали луксуз или волели да се хвалимо. Водимо сасвим нормалан живот, а све што смо направили направили смо својим радом и трудом. Опасно је причати о богатству и милионима онда када имате децу – испричала је певачица својевремено.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

4 horoskopska znaka dobiće posebnu poruku 15. oktobra 2024: Čim otvore srce, sve će im biti jasno

Horoskop predviđa da će u utorak, 15. oktobra 2024. godine, univerzum za 4 horoskopska znaka …