Ovo su svi čekali! Vesna Milanović otkrila kada se vraća Saša Popović: Odmah se dotakla i njegovog zdravlja

Ovo su svi čekali! Vesna Milanović otkrila kada se vraća Saša Popović: Odmah se dotakla i njegovog zdravlja

Vesna, Saša, Foto: Ana Paunković, © ATA Images

Cela javnost željno iščekuje povratak Saše Popovića u Zvezde Granda, a mnogi spekuliše kada bi se to moglo desiti, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje.

Sada se o tome oglasila i Vesna Milanović koja je progovorila o povratku direktora Granda.

– Ono što Saša Popović postavi i napravi, to ne može da bude loše – kaže za Informer Vesna, pa dodaje:

Već sam izjavila da je on celog leta radio, održavao audicije. Brzo očekujemo da nam se Saša priključi. Čim njegovo zdravstveno stanje dozvoli, vi mediji, ćete moći i sami da ga pitate sve što vas zanima.

Podsetimo, Saša Popović je snimljen u javnosti otkako se vratio iz bolnice, a jedan od žirija Zvezde Granda progovorio je o njegovom povratku.

– Pa dosta smo u grču, dosta smo negde, ne nesnađeni, mi smo ljudi koji dugo ovaj posao rade, ali negde smo u grču i negde smo u strahu da li će, šta će, kako će i tako dalje i tako dalje. Sale se brzo vraća, samo ću toliko da kažem jer produkcija ne dozvoljava da kažemo taj datum. Ali ću vam reći da Marija i Ceca prednjače kad su kandidati u pitanju, nekako su im najviralniji, nekako se najviše lepe za njih dve i to je ok, i to je meni ok, ja nemam nikakav kompleks niti bilo kakvu vrstu sujete. Marija sa ove strane, Ceca sa one strane mislim da diktiraju neke standarde i diktiraju jednu stvar koja je najvažnija u ovom našem poslu, a to je zanat. One vrlo ozbiljno barataju svojim zanatom.- rekao je Đorđe David za Telegraf.

01:44

Nagrada sinu Vesne Čipčić

(Espreso/telegraf/prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

OVAKO IZGLEDA ZVICEROV KUM NAKON HAPŠENJA! Evo kako je najtraženiji Srbin pao u klopku policije: "Uzimali su identitete živih ljudi" (FOTO)

Hapšenje Milovana Zdravkovića zvanog Teg (45), člana takozvanog kavačkog klana i kuma Radoja Zvicera, kojem …