"Је л' једна Софија вредна да ти своје дете називаш монструмом?" Терза стављен на стуб срама – он наставио да понижава Милицу

Већ недељама уназад главна тема у ријалитију је веза Борислава Терзића Терзе и Софије Јанићијевић и његов однос са трудном Милицом Величковић. Бора је током интервјуа код Дарка Танасијевића оптужио Милицу да је једном приликом прекинула трудноћу и да је истина да је учествовала у тројкама.

Задругари су га осудили што блати Милицу, а он је тај који је оставио трудну због друге жене. Рекао је пред задругарима да је Ненад Маринковић Гастоз потврдио да је Милица прекинула трудноћу, док Гастоз тврди да он о тој теми није ни причао и да не зна ништа о томе. Терза је ушао у жесток вербални окршај са Анели Ахмић и Миленом Качавендом које су га напале због ствари које износи о Милици.

– Ово ниједна жена не би радила несвесно, ово је сад озбиљно спиновање приче, сматрам да то Софији одговара. Терза ће сада скакати за њу, она није ништа крива – рекла је Милена.

– Наравно да треба да ми каже шта причају други људи о мени и о томе, ја сам њен дечко – умешао се Терза.

– Кети је рекла: “Није требало да се увалиш у ову причу, али на крају крајева ниси ти ни за шта крива кад си чула шта су овде радили” и потврдио је Гастоз – рекла је Софија.

– Ово је сада прешло сваку меру, ово је сада такво прање, ово је директно потпиривање Терзе и он постаје озбиљна будала. Све и да је Кети рекла њој, какве то везе има са њом? Рекла је да је Милица не интересује, а сада га директно потпирује – рекла је Милена.

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza, Milan Milošević
Софија Јанићијевић, Борислав Терзић Терза, Милан Милошевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Да ли је то Терза урадио да би се опрао или и даље воли Милицу, па га боле неке ствари – рекао је Мића.

– Ма дај, да је воли не би могао преко уста да превали то. Таквим стварима се жене не служе у оваквом тренутку – реклаа је Милена.

– Чин који је Софија направила овде је јако подао. Ја не верујем у ову причу да је Гастоз рекао Кети нешто испод покривача. Све и да је Кети рекла то, Софија то не треба да преноси. Значи да је она наменски ишла на то да одвуче Терзу од Милице. Терза, Милица ти је трудна у седмом месецу, може да се породи сваке секунде. Замисли шта трудна жена пролази док га гледа овде 24 сата. Је л’ могуће да је једна Софија вредна да ти своје дете називаш монструмом? – рекла је Анели.

– Ја нисам ништа рекао за дете. Рекао сам да ми јежао што ће она бити мајка мог детета. Стидим се поступка и оног што је радила, зато сам то рекао – рекао је Терза.

Borislav Terzić Terza, Aneli Ahmić
Борислав Терзић Терза, Анели Ахмић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Шта је веће од тога него што је Милица трудна. Терза је крив за све – рекао је Мића.

– Анђела Ђуричић је рекла вечерас да се Софији свиђа неки други мушкарац – рекао је Милан.

– То је Стефан Карић – рекла је Анђела.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

”Bila sam spremna da prekinem vezu, da uletim u neku drugu” Lidija Vukićević o malo poznatim detaljima iz života

Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic Kultna serija “Bolji život” i danas je poznata širom regiona, …