Govor princa Vilijama na koncertu povodom krunisanja britanskog kralja Čarlsa III, u Vindzoru 2023. godine ponovo je zapalio mreže. Tom prilikom je nastupio Lajonel Riči, koji je izveo numeru “All Night Long” (Celu noć).

Princ Vilijam je nakon toga držao govor, a njegova opaska je izazvala lavinu reakcija.

– Hvala svima što ste ulepšali ovu posebnu noć. Želim da kažem nekoliko reči o svome ocu i zašto verujem da je ovaj vikend tako poseban. Ali ne brinite se. Za razliku od Lajonela, ja ne mogu celu noć – rekao je princ Vilijam i nasmejao sve.

Video se komentarisao i na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapala reakcija kraljice Kamile, koja je bila ozbiljna, a mnogi su rekli i šokirana. Dok su sa druge strane kralj Čarls i Kejt Midlton šalu pozravili smehom.

Iako su mnogi očekivali da će na licu Kejt Midlton biti sve samo ne osmeh, ali čini se da suprugove šale razume na najbolji mogući način.

profimedia0881874584.jpg
Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia 

Budući da je ceo svet želeo da zna šta se krije iza ove šale, britanski tabloid Express pozvao je stručnjaka za govor tela, koji je otkrio malo više detalja.

– Svesno je ovo uradio, vidi se velika ozbiljnost na njegovom licu kada je započeo govor, ali želeo je da spremi publiku na ono što sledi, smeh i šalu. Reakcija njegove supruge na šalu je slatka, koketna i neprocenjiva, smejala se iskreno – navode.

(Kurir.rs/I.M.)