За једну ноћ ће зарадити за луксузан стан у Београду: Они имају највеће хонораре за дочек Нове године – естрада ће згрнути огромну лову

Ближи нам се крај 2024. године и већ народ почиње да размишља где ће прославити новогодишњу ноћ. Многи певачи су почели да најављују своје наступе за дочек 2025. године.

Београд ће и ове године постати центар ноћног живота, са бројним естрадним звездама које ће наступити у престоници. Према информацијама домаћих медија, највеће звезде уговориле су астрономске зараде за наступе у Београду, а међу најплаћенијима су Лепа Брена, која ће за наступ узети 110.000 евра, и Аца Лукас са 100.000 евра.

 Исти износ очекује и Саша Матић, док ће се Ацо Пејовић придружити на бини Лепој Брени и за наступ у новогодишњој ноћи ће добити 80.000 евра. Лукас ће делити бину с млађим колегама Урошем Живковићем и Александром Младеновићем, који ће за наступе зарадити знатно мање од нејга. 20.000 и 15.000 евра.

ceca-ražnatović
цеца-ражнатовић / Извор: Србија Данас

На листи најплаћенијих извођача су и Здравко Чолић и Александра Пријовић, који ће за наступе у Тивту и на Златибору инкасирати по 120.000 евра. Цеца Ражнатовић ће такође добро проћи у Херцег Новом, са хонораром од 100.000 евра. 

У београдским луксузним хотелима, добра забава је загарантована. Теа Таировић ће у нову годину ући са 50.000 евра више, док ће Слоба Радановић инкасирати 40.000 евра. 

tea-tairović
теа-таировић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Наташа Беквалац ће са свог наступа добити 45.000 евра, док ће Мирослав Илић зарадити 40.000 евра. Радиша Трајковић Ђани и Јана Тодоровић ће такође имати огромне хонораре. Ђани ће зарадити 40.000 евра, а Јана 30.000 евра. На познатом београдском сплаву госте ће забављати Дарко Лазић и Рада Манојловић, који ће певати за хонораре од 35.000 евра.

Rada Manojlović
Рада Манојловић / Извор: АТА Images/M.K.

Према речима Горана Лечића, менаџера многих певача, потражња за наступима је велика, а цене су остале сличне као и претходне године. Београд остаје главно тржиште за извођаче, како у Србији, тако и у Црној Гори.

– Код мене у продукцији су малтене сви певачи већ ангажовани. Цене су у нашем случају остале као што су биле и прошле године. Београд је и даље лидер што се тиче певача у смислу тржишта и рада. Наравно, и по Србији и Црној Гори – рекао је Лечић за “Курир”

Извор: Курир


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"NISU MI DALI BLAGOSLOV" Marko Miljković posetio sveto mesto sa ocem i kumom, pa otkrio šta ga je sačekalo: Ovo je moja životna želja

Suprug Lune Đogani, bivši učesnik “Zadruge” Marko Miljković, otišao je na Hilandar. Društvo su mu …