Лазар Чолић Зола стигао – одмах јој се обратио тешким речима: "Да ли сносиш одговорност…?"

Бивши учесник “Задруге” и некадашњи дечко Миљане Кулић, која је недавно абортирала његово дете, Лазар Чолић Зола, поново се вратио у Београд. Како се шушка, Зола би ускоро требало да уђе у “Елиту 8”, међутим, то још увек није потрђено. 

Миљанина мајка Марија Кулић недавно је изјавила да је тужила Золу: 

– Он је и тужен, разговарала сам са психијатрима, Миљана пије лекове, а он као здрава особа свесно користи болесну жену. Тако да идемо на ту солуцију да добије забрану приласка, јер је све време узнемирава психички, говори јој све и свашта, само новац тражи од ње. Ми имамо све разговоре снимљене на Миљанином телефону…Имао је он шест година и да се мења и да се поправља и да се доказује – започела је Марија, па додала:

marija-kulić
марија-кулић / Извор: Србија Данас

– Доказао је он све што јесте, све оно што није добро за Миљану. То је човек који користи недозвољене супстанце, који уз то и пије, кад нема супстанца, пије лекове за смирење јаке… Шта он стварно жели дете? То је само причао због јавности. Што кажу: “Лакше коњу без самара”, нема више човек ни бригу ни муку, отишао човек да прослави, а то што Миљана иде да се чепи тамо и да се ми тресемо, не да није крив он, крива је она, али и он јер зна са каквом девојком улази у везу. Никада није хтео да се слика и да објављују да су заједно, мени пошаљу слику, али јавно не… Чак и кад је таква каква причаш, што се виђаш са њом? Тако да, покушавао је на све могуће начине да је искористи, али ће сада ићи све преко суда. Нећу као мајка да дозволим да манипулише и да је израбљује емотивно и психички, јер је она потребна свом детету здрава – испричала је Марија Кулић у емисији “Премијера”, а ове њене речи су навеле Чолића да се огласи на свом Инстаграму и обрати се несуђеној ташти. 

Zolina objava
Золина објава / Извор: Инстаграм printscreen/zola_je_

– Старатељ по потреби, да ли сносиш одговорност и за покушај убиства штиклом? Да ли би се ти као старатељ на суду појавила? – написао је Зола и додао:

– Поводом пријаве госпође желим да се огласим. Док су ти новчићи у руци онда ти одговара да будеш старатељ, да подносиш кривичне пријаве, да вређаш туђе породице и покушаваш да пребациш на мене кривицу – навео је Лазар Чолић Зола.

Lazar Čolić Zola
Лазар Чолић Зола / Извор: Инстаграм printscreen/zola_je_


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Aleksandar Vulin: Živković bez obzira šta govorio obraća se na srpskom jeziku da ga mi Srbi razumemo

Nakon popisa sprovedenog brže od kineskog, sa nešto manjim brojem popisanih stanovnika, Crna Gora je …