Merkur je ušao u Škorpiju! 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret do 2. novembra

Merkur, planeta komunikacije, ušao je 13. oktobra u Škopriju, gde će boraviti do 2. novembra. Ovaj astrološki period će imati uticatj na sve znakove, a ponajviše na Rakove, Ribe i Škorpije.

Merkur u Škorpiji je strastven u govoru i komunikaciji, ali moramo biti oprezni kada drugima držimo lekcije, ukoliko se ujedno ne fokusiramo i na sopstveno samousavršavanje. Jer u ovom periodu i drugi će biti podjednako strastveni i dosta tajni će biti razmenjeno zbog čega je najbolje da ne prelazimo na teren “ličnog” i da ne gubimo objektivnost.

Foto: Shuterstock

 

 

Na ove 3 znaka to će imati posebnog uticaja, pogledajte da li ste među njima: 

Škorpija

Merkur je u vašem znaku, tako da bi trebalo da se osećate sasvim u skladu sa njegovom energijom. Prirodno ste radoznali i volite da dođete do “dna” stvari, pa će vam Merkur u vašem znaku dobro pristajati i osećaćete se prilično prijatno i više ličiti na sebe.

Nemojte da se iznenadite ako ne budete dovoljno sigurniji u svoje ideje, ili budete previše radoznali. Možda će vam se čini da vaš um preplavljen svim vrstama ideja. Ovo je sjajno vreme za učenje i pisanje i možete očekivati da ćete imati veoma zanimljive razgovore sa prijateljima i kolegama.

Odličan je trenutak da se fokusirate na sve lične navike koje biste želeli da promenite. Takođe biste mogli malo više da se usredsredite na svoje zdravlje i stvari koje možete da promenite radi njegovog poboljšanja.

Rak

Škorpija je vodeni znak kao i Rak. Razlika je u tome što je Rak kardinalni znak, što znači da je spreman da preduzme akciju. Škorpija je fiksni znak i ima tendenciju da razmišlja o stvarima više od drugih pre nego što se odluči o pravcu akcije. Jednom kada se odluče, retko ga menjaju.

Rak će se dobro uskladiti sa Škorpijom u ovom trenutku. Ovaj znak bi trebalo sve da oseća “dublje”. Ovo je odlično vreme za pisanje ili bavljenje bilo kojom drugom mentalnom aktivnošću ili razonodom. 

Pošto peta kuća vlada ljubavlju, možete se usredsrediti na upoznavanje sa nekim novim ili na trenutnu vezu. Možda će neko izazvati vaše interesovanje, ali to nije garancija da će se ovaj odnos pretvoriti u vezu.

Foto: Shuterstock

 

 

Ribe

Ribe su još jedan vodeni znak kompatibilan sa Škorpijom, tako da bi komunikacija ovog znaka u ovom periodu trebalo da teče prilično lako. Razlika je u tome što su Ribe promenljiv znak što znači da se stalno predomišljaju i menjaju, a Škorpija je fiksna i ne menja se toliko, već upravo suprotno – sporo se kreće i donosi odluke.

Zbog toga će i komunikacija za Ribe početi da se odvija na dubljem i sadržajnijem nivou koji će im se dopasti. Biće podstaknuti da bace “širu mrežu” u smislu novih ideja i možda će osvestiti nove ideje i razumevanja života, filozofije, duhovnosti, politike, pa čak i religije, prenosi Your Tango.


2 horoskopska znaka svađaju se sa partnerima za svaku sitnicu! Vole da gunđaju i lako ih je naljutiti

Horoskop

Dva horoskopska znaka poznata su po tome da se stalno svađaju sa svojim partnerima.

sledeća vest




Informer

Check Also

“TRAŽILI SMO NAČIN DA POSTANEMO RODITELJI” Naša pevačica se pet godina borila za potomstvo, a onda je DOBILA TROJKE

Zabava Naša pevačica se pet godina borila za potomstvo, a onda je dobila trojke Nina …