Novosađanka zbrinula psa dok je tražila svoju nestalu kucu, a onda se na vratima pojavio NEPOZNAT DEČAK: Ono što se posle desilo, morala je svima da ispriča


Vesti

Društvo

Priča o psu iz Novog Sada sve oduševila: Anđa je nestala, a kada je njena vlasnica videla ko je brinuo o njoj, morala je svima da ispriča

Nestala bela kuca iz Novog Sada se vratila kući posle 20 dana

Novosađanka zbrinula drugog psa dok je tražila svog, a onda joj se na vratima pojavio nepoznat dečak

Nestala bela kuca iz Novog Sada imala je sreću da se posle 20 dana potrage vrati kući i ponovo sretne sa svojom vlasnicom, a ono što se u međuvremenu dešavalo sa njom, kao i neverovatan kraj priče, mnogima su izmamili osmeh na lice.

.Foto: Patrick Jakobsson / shutterstock

.

Naime, vlasnica psa Anđe je pre 20 dana u Fejsbuk grupi “Novosađanke” zamolila za pomoć u pronalaženju svog nestalog ljubimca. Dok je trajala potraga za odbeglom Anđom, njena vlasnica je tragom vesti da je pas sličan njenom viđen na ulici, naišla na drugog psa kojeg nije želela da ostavi prepuštenog samom sebi.

Blic preporučuje

Zapuštenog psa sa ulice odnela je kući i preduzela sve neophodne korake nege kako bi kasnije bio udomljen, kada joj je nekoliko dana kasnije zazvonio telefon – neko je pronašao Anđu!

“Devojka je zaustavila saobraćaj u Partizanskoj da bi je uzela. Mnogo joj hvala na tome. Anđu je pre 20 dana pokupio dečak ispred kuće, moja mušterija nije dobro zatvorila kapiju. Dečak je prolazio tuda, video je i odneo svojoj kući. Ono što je sigurno je da ju je dobro hranio, jer se vratila dva kilograma teža”, napisala je vlasnica.

Dok je bila u kući dečaka, Anđa je dvaput uspela da pobegne. Dečak je prvi put brzo pronašao i ponovo odneo kući, a drugi put ju je srela devojka koja je pozvala njenu pravu vlasnicu i vratila je u prvobitni dom.

Priča o psu, Novi Sad

Foto: Facebook / screenshot

Priča o psu, Novi Sad

– Anđa je večeras stigla kući, a ja čujem sa ulice glas i vidim tužnog dečaka koji viče “Mašo! Mašo!”. Pitam ga da li traži psa, on potvrdi, malog belog sa plavom ogrlicom. Ja mu kažem da sačeka, izađem, ispričam se sa njim i on mi sve objasni, vratim se unutra. Za to vreme je moj suprug pričao sa dečakom i oduševio se koliko je zreo i da je samo želeo psa, a Anđa svoju kuću”, priseća se vlasnica.

Potom je iznela Anđu napolje, ali i drugog psa kojeg je pronašla u toku potrage za njom.

Objasnim mu da je ovo Anđin dom, ali pošto je on tako lepo hranio i voleo, da mogu da mu dam drugog kucu, kom je potreban dom. On se oduševio, tako da svi smo srećni i zadovoljni”, zaključila je vlasnica ovu lepu priču i zahvalila se svima koji su učestvovali u potrazi za njenom ljubimicom.


Blic

Check Also

"Ne mogu celu noć" Nakon priznanja princa Vilijama svi gledali u Kejt Midlton, a Kamila nije mogla da sakrije koliko je šokirana

Govor princa Vilijama na koncertu povodom krunisanja britanskog kralja Čarlsa III, u Vindzoru 2023. godine ponovo …