Изабран нови вођа: У старту прекршио важно правило Великог шефа, хаос за црним столом – због овог потеза ће дебело платити?!

Одлуком гледалаца, Саша Михајловић, је ноћас избачен из “Елите”. Након што је код Душице Јаковљевић сумирао утиске о свом учешћу, он је имао задатак да напише писмо и да именује овонедељног вођу.

Велики шеф је данас послао писмо на адресу Беле куће и саопштио је задругарима Сашину одлуку.

Danijel Dujković Munjez
Данијел Дујковић Муњез / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Хвала свима на дивном прихватању. Нови вођа, Лука Рале, ће разумети. Велики поздрав – прочитао је Данијел Дујковић Муњез писмо.

Задругари су аплаузом поздравили ову одлуку избаченог ријалити учесника. Међутим, нови вођа је у старту прекршио важно правило. Није био за столом док се читало писмо, што је строго забрањено јер сви ријалити учесници морају бити на окупу када се читају писма која шаље Велики шеф.

Luka Vujović
Лука Вујовић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Задругари су пронашли Луку и он се обратио цимерима:

– Хвала свима на поверењу. Видимо се после. Састанак је завршен – рекао је Лука Вујовић.

Вођа ће касније у току дана имати задатак да подели овонедељне буџете задругарима, а вечерас ће одредити судбину појединим ријалити учесницима. Он ће вечерас одабрати ко ће бити његови потрчци који ће боравити у изолацији, као и ко је омиљена особа која иде с њим у хотел.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Nakon šokantnih optužbi za zlostavljanje, ponovo se vraćaju Viktorijini anđeli: Tražili su im da skidaju donji veš, manekenke otkazale saradnju…

U Njujorku će gledaoci sutra ponovo moći da uživaju u reviji Viktorijinih anđela. Nakon turbulentnog …