"Терза је типован, гребаће на капију" Софија ухваћена у лажи, признала да је сестра учествовала у њеној тактици – наоружала је кључним информацијама

Софија Јанићијевић је привукла пажњу многих задругара када се уселила у Белу кућу. На почетку ријалитија многи су је повезивали са Стефаном Карићем и Бориславом Терзићем Терзом. Пар недеља након што је почео ријалити, Софија се упустила у везу са Терзом и он је због ње оставио трудну Милицу Величковић. 

Софија је причала да није раније пратила ријалити и да не зна какав су однос имали Терза и Милица, већ да је упозната са њиховим односом само из његових прича и коментара задругара. Међутим, сада је испливао снимак на друштвеним мрежама на којем се види да је итекако била упућена у Терзин живот. Шетала је са Лепим Мићом и признала му је да зна целу Терзину историју.

– Забавно ми је, продају маглу. Мило ми је кад их чујем како причају, како лупетају – рекла је Софија.

– На кога мислиш? – питао је лепи Мића.

– Терза, на пример.  Целу историју знам о њему. Све знам, сестра лично ми је дала све. Доста ја знам и о Стефану – рекла је Софија.

Lepi Mića, Sofija Janićijević
Лепи Мића, Софија Јанићијевић / Извор: Инстаграм printscreen/realno.gledano1

– Стефан је баш океј дечко. Он ти је неко ко све гледа темељно, корак по корак. Он прати тебе шта ти радиш. Од тога какве ствари радиш, суди да ли ће да ти приђе, да ли ће да уђе у везу с тобом или не. Између вас нема ништа, ако се нешто, хвала Богу, деси, деси се. Само то мора бити на неким здравим темељима. Овде уђеш на брзину у везу и после пет шест дана вас развале и после испадаш будалетина  – рекао је Лепи Мића.

Због овог њеног признања, кренули су да круже разни коментари на друштвеним мрежама.

– Добро послушајте ову змију и почетак клипа. Све је унапред испланирала. Значи, по овоме, Терза је не занима ни у једном смислу. Ишла је на Кариће – гласио је опис овог клипа на једној страници која прати дешавања у ријалитију.

komentari ispod videa
коментари испод видеа / Извор: Инстаграм printscreen/realno.gledano1

– Терза је типован, сада је све јасно; Па лепо је рекла код Дарка у интервјуу мами да не брине, да ће имати још један стан; Не занима њу ни Карић ни Терза него само новац и слава….Види се да је гледала ријалити годинама и да је фанатик од појединих учесника и сада она мисли да ће бити исто популарна као поједини бивши уцесници; Џаба јој све, ако се Милица повуче из те приче, онда нема ништа; Једва чекам да видим Терзу да гребе на капију кад види ово – само су неки од коментара који се могу прочитати испод видео клипа.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO TURSKU Treslo se tlo u ovom delu zemlje

Vesti Svet Snažan zemljotres pogodio Tursku: Treslo se tlo u ovom delu zemlje Jelena Stefanović …