Diler uhapšen zbog posedovanja 1, 8 kg kokaina! U Beogradu u pritvoru muškarac (47), a krio je i ovo…! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su N. K. (47) zbog umnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa dva putnička vozila i stana koje je osumnjičeni koristio na teritoriji grada Beograda, pronašla oko 1,8 kilograma opojne droge kokain i 24 komada municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Uhapšen diler iz Beograda: Policija mu u stanu i automobilu našla drogu, pao i kupac kome je prodao kilogram kokaina (FOTO)

Hronika

Beorgadska policija i operativci Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su P. U. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

sledeća vest




Informer

Check Also

Konačno se oglasila i Tina Ivanović: Evo šta radi pevačica dok cela zemlja bruji o njenom razvodu

Tina Ivanović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se posle više …