Стигле непријатне вести споља за Јелену Илић – Иван Маринковић још увек не зна шта се догађа напољу

У ријалитију Елита, веза између Јелене Илић и Уроша Риачића изазива велику пажњу публике због своје турбулентне природе. Јелена је већ у претходној сезони шокирала јавност када је преварила свог дугогодишњег партнера Ивана Маринковића са Урошем. Иако су многи очекивали да ће њихов однос у новој сезони донети стабилност, ситуација је далеко од мирне – њихова свакодневна свађања често пуне минуте емисије.

Ипак, чини се да имају и верне фанове који прижељкују да њихова веза постане озбиљна. То су потврдили изненадни поклони које су им послали обожаваоци. Док је Јелена остала затечена тим гестом, Урош се видно радовао, што је само додатно подстакло нагађања о њиховој будућности. Да ли ће овај пар успети да превазиђе несугласице и уплови у везу, или су њихови сукоби непремостива препрека, остаје нам да видимо. Иван Маринковић још увек не зна да његова још увек законита супруга има гомилу подршке за везу са љубавником. 

– Дођи, да видиш – рекао је Рајачић.

– Ти си дегенерик – рекла је Јелена.

– Шта ти је? Дођи да узмеш – рекао је он.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

Вероватно си рекао људима већ, какав си јадник – рекла је Илићева.

– Ј*боте, одмах кукаш, радуј се – казао је Урош.

– У шоку сам – казала је она.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

“Урош је одрон”

Јелена је недавно извређала свог бившег љубавника у емисији и том приликом му упутила низ увреда и клевета.

– Урош је један шљам и одрон, једно го*но лажљиво. Мене апослутно не занима шта он ради са којом девојком, ја стварно лошијег човека нисам упознала у животу. Он брани Мимас да се дружи са свима у кући, па и са мном, али то јој не може забранити зато што смо нас две супер. Брани јој да се дружи са свима да не би чула да је синоћ био са Кенешки у кревету и говорио јој да је воли и да мора да тера причу са Мимас, ето Мимас само да знаш то – рекла је Јелена.

Uroš Rajačić
Урош Рајачић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Видим како те не занима, а пратиш сваки мој корак. Једина разлика измеђзу тебе и ње што те боли што с тобом нисам хтео никад да будем у вези. Ти си једна лажљвица обична и ништа друго не заслужујеш – рекао је Урош.

– Анели ја и ти никад нисмо имале лични сукоб, имале смо јер су нас Иван и Јањуш уплели у то. Мислим да си ти једна храбра жена, која је изнела све на својим леђима и драго ми је да си друго место – рекла је Јелена.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ПРЕМИНУЛА ВЕРА – филмови ове легендарне уметнице обележила бројна детињства

Вера Пливова-Шимкова, позната чешка редитељка, сценаристкиња и списатељица, преминула је у 90. години. Ова уметница, …