Nasilje na liniji 309: "Opasan momak" napadao putnike zbog navodnog podsmevanja – pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Incident koji se nedavno dogodio u autobusu gradskog prevoza na liniji 309 dospeo je na društvene mreže, a sve zbog neprimerenog ponašanja jednog od putnika koje je izazvalo pravu dramu u čitavom vozilu.

Kako se navodi na Instagram stranici “serbialive_beograd” na kojoj je objavljen video snimak drame, do incidenta je došlo kada je mladić sa snimka posumnjao da se dečko i devojka, smejući se u privatnom razgovoru, zapravo podsmevaju njemu.

On je krenuo da vređa momka koji je očigledno mlađi od njega fino i na kraju se momak, kada je skapirao o čemu se radi, umešao i ismevao ovog “opasnog momka”, navodi se još u objavi.

“Je l’ me razumeš, majmune?! Tebe pitam? Zovi, bre, koga hoćeš, boli me k****”, izgovara mladić koji je pokrenuo čitavu dramu, obraćajući se najpre dečku koji mu se, navodno, smejao, a potom i drugim putnicima koji su se umešali pokušavajući da smire situaciju.

“Opasan momak”, kako je nazvan u objavi, potom je pozvao dečka kog je vređao da siđe na sledećoj stanici i taman u trenutku kada je autobus stao i vrata se otvorila, jedan drugi putnik, takođe mladić, iskoristio je priliku da glavnog aktera snimka izgura iz autobusa, nakon što je i njega uspeo da uvredi.

Psovke, obračuni i navijanje?!

Dok je autobus stajao na stanici, sve dok se vrata nisu zatvorila, izbačeni mladić je pokušavao da uđe unutra, uz psovke, pokušavajući da se obračuna sa dečkom koji ga je izgurao napolje.

U trenutku dok su drugi putnici, mahom stariji muškarci navijali, podržavajući potez dečka koji ih je rešio putnika koji ih je vređao i izazivao, na snimku se čuje i nekoliko ženskih glasova.

“Zatvori vrata i kreni!”, “To je dete, bre, da li ste normalni?!”, “Ne mogu da verujem da niko neće da reaguje, maltretira ceo autobus!”, vikale su žene vozaču i komentarisale incident.

Izvor: Srbija Danas/Blic

Izvor: Srbija Danas

Check Also

EKSPERTI ZA KURIR OTKRIVAJU TAJNE METODE DILERA DROGE: Proizvode na mestima na koje ne bi nikada posumnjali, a ove ljude biraju za distribuciju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su dvojicu …