Er Srbija od danas direktno leti od Tokija do Beograda

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija saopštila je da danas obavlja prvi direktan let od Tokija do Beograda u svojoj istoriji.

U pitanju je čarter let sa japanskim privrednicima koji dolaze u Srbiju.

Er Srbija danas obavlja prvi direktni let od glavnog grada Japana do glavnog grada Srbije u 97 godina dugoj istoriji naše nacionalne avio-kompanije. Putnici koje smo imali zadovoljstvo da ugostimo su japanski privrednici koji dolaze u posetu Srbiji i Balkanu. Ovaj let se obavlja avionom iz dugolinijske flote Er Srbije YU-ARC ‘Mihajlo Pupin’  – saopštila je aviokompanija.

Er Srbija je na svojim nalozima na društvenim mrežama podelila fotografiju posade i putnika čarter leta Tokio – Beograd, pre današnjeg poletanja za Srbiju letom JU9099.


Upozorenje za vozače: Na jednom od graničnih prelaza se čeka satima!

Društvo

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna vozila je pet sati, dok na graničnom prelazu Gradina teretna vozila čekaju dva i po sata, saopštilo je danas Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

sledeća vest




Informer

Check Also

"RODITELJI UBICE ISTI KAO I U SLUČAJU RIBNIKAR" Otac ubijenog deteta ogorčen: Ako je bio sposoban da 37 puta ubode i prekolje mog Andreja, onda neka i odgovara

Zločin koji se dogodio 5. oktobra prošle godine u porodičnoj kući u Niškoj banji potresao …