Horor! Uhapšen tinejdžer koji je izbo muškarca nasmrt – razlog su SLUŠALICE?!

Tinejdžer (19) uhapšen je zbog ubistva muškarca (31) u Rocanu u području Milana u noći između 10. i 11. oktobra.

Manuel je upravo završio svoju smenu kao radnik magacina u supermarketu i vraćao se kući kada je naleteo na tinejdžera u crnom. On ga je izbo u grudi i naneo mu smrtonosnu ranu.

Ubijen zbog slušalica?

Prema pisanju italijanskih medija, veruje se da su bežične slušalice od 20 evra motiv ubistva. Slušalice koje su pripadale žrtvi kasnije su pronađene u kontejneru za smeće u Rocanu. U kući osumnjičenog pronađene su pantalone koje su korišćene u noći zločina, oprane i osušene.

Osumnjičeni je nakon zločina pobegao vozom, planirao je da ode u Torino i odatle u inostranstvo, ali ga je policija zaustavila u Alesandriji i proverila. Tom prilikom je delimično priznao zločin.

– Uradio sam nešto glupo u Rocanu – rekao je on policajcima.

Karabinjeri su uspeli na snimku sa nadzorne kamere da identifikuju osumnjičenog, gde je on snimljen kako ide ulicom sa nožem u ruci. On je već imao dosije zbog krađe i pljačke.

“Nisam mislio da ga ubijem”

Osumnjičeni je rekao kako je izašao iz kuće da prošeta u 2.30 sati i poneo je sa sobom kuhinjski nož kako bi se “zaštitio” od bilo kakvih loših susreta u komšiluku.

Tada je video Manuela.

– Daj mi nešto, nešto novca – rekao je Manuelu.

Kada je muškarac to odbio, osumnjičeni mu je zgrabio slušalice, zbog čega je žrtva reagovala.

Tada ga je ubo nožem u grudi, ali nije shvatio težinu onoga što se dogodilo.

Ostao je da stoji, nisam video krv, nisam mislio da sam ga ubio – rekao je on.

Kod kuće je rekao roditeljima da je udario čoveka, ali oni mu nisu verovali. Tek sledećeg jutra, uz vesti na televiziji, otac i majka su shvatili tragediju. Osumnjičeni je zatim pobegao i nameravao da zbriše u Francusku.

Pronašla ga je patrola karabinjera oko 2.50 u blizini tramvajske stanice. Odvezli su ga u bolnicu, gde je ubrzo preminuo. Manuel se vraćao nakon posla vraćao kući, gde je živeo sa majkom i bratom. Ubijen je nekoliko metara od svoje kuće.

Srbija Danas/Telegraf

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Diler uhapšen zbog posedovanja 1, 8 kg kokaina! U Beogradu u pritvoru muškarac (47), a krio je i ovo…! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, …