Четири генерације жена на једном месту: Мајка, ћерка и унука Снежане Ђуришић стигле на њен концерт – не зна се која је лепша

Снежана Ђуришић, позната српска певачица народне музике, данас има велики концерт у МТС Дворани.

Снежани Ђуришић су на концерт међу првима стигле мајка, ћерка и унука.

Снежанина мајка Дара, за ову прилику, носила је елегантни розе комплет, ћерка Маја, која је слика и прилика своје познате мајке, такође је изабрала елегантну комбинацију, а унука, коју јавност први пут види, блистала је у оделу сачињеном од прслука и панталона. Четири генерације жена у овој породици дефинитивно, са колена на колено, наслеђују импресивну лепоту, али и јединствен стил у одевању.

Snežana Đurišić
Снежана Ђуришић / Извор: Р.З./АТАИмагес

‒ Волела сам да моја ћерка пева и напредује, а ја сам била код куће. Гајила сам децу и била домаћица. Нисам ишла ни у школу. Први разред завршила сам као одличан ђак, други сам била врло добра, трећи добра, четврти сам понављала. У пети разред сам ишла све док се нисам удала.

Са друге стране, ћерка наше певачице не живи у Србији. Певачица је једном приликом открила да је Маја наследила таленат за музику.

Snežana Đurišić
Снежана Ђуришић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Преталентована је, лепа, паметна и образована али она више воли да буде са породицом. Зна да овај посао тражи пуно одрицања јер је и сама одрасла у породици где су родитељи музичари, тако да верујем да је то разлог што се није дала у ове воде – испричала је Снежана једном приликом.
 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Advokat dao šokantnu izjavu o uhapšenom reperu: Broj žrtava se povećava, telefoni se usijali

Toni Buzbi, koji tvrdi da zastupa 120 navodnih žrtava seksualnog zlostavljanja protiv repera Šona Kombsa …