"Није направила 15 пита у животу, ништа није знала" Харис открио нове детаље брака са Мелином , уверен је да нема праве љубави

Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Галић ставили су тачку на свој брак након две деценије, а сада је певач изнео непознате детаље иако се пре тога доста оглашавао на ову тему. 

Џиновић је истакао да му Мелина никада није помагала упркос томе што је имао много обавеза око своје музичке каријере. 

– Никад у животу. Направила је петнаест пита у животу. Не кривим је много, јер смо увек имали шофере и кућне домаћице. Није било потребно да она спрема и чисти. Моја жена бивша није ни знала да спрема храну, са мном је нешто научила да спрема – рекао је он.

Haris Džinović
Харис Џиновић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

На питање да ли осећа одсуство Марине Туцаковић открио је:

– Наравно да се осећа њено одсутво. Сад мислим да могу себи само да напишем песму. Никако тужну, зашто тужну? Нема разлога. Ако се мисли на мој љубавни живот,ја све лоше је иза мене, завршена прича.

На питање да ли верује женама након развода рекао је:

Haris i Melina Džinović
Харис и Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас

– Не могу веровати неком док ме не увери да му верујем или док једном не слаже, па му престанем веровати. Што се данас тиче тих бракова, мислим да полако све то иде у смеру да нестане. Не мислим да ће ускоро бракови нестати, али иде ка томе – закључио је певач у емисији “Премијера, викенд специјал”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PONOVO POKUŠAJ UBISTVA DONALDA TRAMPA?! Haos uoči izbora: Uhvaćena osoba sa puškom i pištoljem

Vesti Svet Ponovni pokušaj ubistva Donalda Trampa: Uhvaćena osoba sa puškom i pištoljem Blic 13. …