OČUH TUKAO DEVOJČICU (2) DO SMRTI Izabelino beživotno telo danima vozio u kolicima: Majka gledala kako se odvija horor, u telefonu nađeni JEZIVI SNIMCI


Vesti

Svet

Očuh tukao devojčicu (2) do smrti: Izabela imala prelome kostiju, terao je da se tušira hladnom vodom

Devojčicu zlostavljao dečko njene majke

Više puta je tukao, zbog čega je imala prelome i modrice

Dvogodišnja devojčica Izabela umrla je nakon što ju je mamin dečko podvrgnuo stravičnom zlostavljanju nakon čega su njeno beživotno telo vozili danima u kolicima, saopštio je sud.

IzabelaFoto: Društvene mreže / screenshot

Izabela

Skot Džef (22) osumnjičen je da je više puta tukao devojčicu zbog čega je zadobila nekoliko preloma i modrice, kao i da je terao da se tušira ​​hladnom vodom, rečeno je na sudu.

Majka devojčice Čelsi Glison-Mičel (22) navodno je tokom brutalnog zlostavljanja “stajala je po strani, posmatrala i ništa nije radila”, dodato je na sudu u Ipsviču.

Majka gledala dok njen dečko zlostavlja Izabelu

Par je navodno držao Izabelinu smrt u tajnosti i nastavio da vozi njeno beživotno telo u kolicima sa kapuljačom koja joj je pokrivala lice.

Tužiteljka Seli Haus rekla je porotnicima da je majka priznala da je svesna šta je njen partner učinio.

Tokom obdukcije na Izabelinom telu uočene su “spoljašnje traumatske povrede mekih tkiva tela, uključujući glavu, vrat, trup, udove”.

Izabela imala prelome više kostiju

Izabela je zadobila prelome oba zgloba i “kompleksnu frakturu karlice koja uključuje nekoliko kostiju”, rekla je tužiteljka na sudu i dodala da je devojčici ova povreda naneta verovatno “šutiranjem”.

U glasovnim porukama na Skotovom telefonu pronađena je zabeleška gde on sam kaže da je “je**no ljut jer se Izabela upiškila uprkos naporima da je obuči da ide na nošu”. Takođe, u telefonu je pronađen i snimak kako Izabela leži “nepomična u svom krevetiću”.

(Telegraf.rs)


Blic

Check Also

Tragedija na jugu Srbije: Dečak (13) se udavio u barama kod Južne Morave

Kako saznaje doljevački Radio Koprijan telo dečaka izvukle su iz vode spasilačke ekipe, ali su …