Kamala "urnisala" Trampa zato što krije izveštaj o svom zdravstvenom stanju: "On nije sposoban za taj posao!"

Potpredsednica SAD, Kamala Haris, koja je ujedno i predsednički kandidat demokrata na predstojećim predsedničkim izborima, optužila je svog republikanskog rivala, Donalda Trampa, da krije zdravstvene podatke, prenosi CNN.

Haris je kritikovala Trampa što nije otkrio svoju medicinsku dokumentaciju kada je objavila pismo svog doktora sa rezultatima lekarskog pregleda.

Tramp i njegov tim ne žele da američki narod zaista vidi šta on radi i da li je sposoban da obavlja dužnosti predsednika Sjedinjenih Država – rekla je Haris.

Na pitanje o njenoj proceni zdravlja svog protivnika, Haris je rekla da neće “pružiti medicinsku procenu njegove sposobnosti”.

Ali na svakom drugom nivou, kada je u pitanju ono što treba da očekujemo od predsednika Sjedinjenih Država, sposobnost da dobro rasuđuje kao vrhovni komandant i lider ove zemlje, znamo da on nema sposobnost da uradi posao. On nije sposoban za taj posao – dodala je ona.

Podsetimo, Bela kuća objavila je juče izveštaj o zdravstvenom stanju Kamale Haris, a njen lekar je naveo da je ona fizički i mentalno sposobna da obavlja funkciju predsednika SAD, prenosi Foks njuz.

Kako se dodaje u izveštaju, lekar Harisove je konstatovao da je ona “odličnog zdravlja”.

Lekarski izveštaj prethodno je pregledao bliski saradnik Kamale Haris iz njenog izbornog štaba.

– Potpredsednica Haris je i dalje odličnog zdravstvenog stanja – napisao je njen lekar, Džošua R. Simons.

On je dodao da Haris poseduje fizičku i mentalnu snagu i otpornost koja je potrebna da uspešno izvršava dužnosti predsednika, koje uključuju obavljanje uloge šefa države i vrhovnog komandanta vojske.

Tramp, kako navodi Foks njuz, nije objavio novije rezultate o svom zdravstvenom stanju.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Муж јој био ПОЗНАТИ СРПСКИ ГЛУМАЦ – Супруга глумице Радмиле Савићевић знамо по улози Марка у култној серији

Глумица Радмила Савићевић напустила нас је 2001, а њен осмех, брилијантне улоге и надимак Риска …