DA TO JE RAZLIKA IZMEĐU NJIH: Mnogi će ostati u neverici, EVO KOLIKO GODINA IMA MELANIJA TRAMP

Da je prva dama SAD-a mlađa od svog supruga, to svi znaju. Međutim, koliko zapravo?

Melanija Tramp je bivša manekenka slovenskog porekla, supruga trenutnog predsednika SAD-a, Donalda Trampa. Njih dvoje su u braku već 13 godina, ali je fanove ipak šokirala razlika u godinama između njih.

Melanija se za Donalda udala 2005. godine. Upoznali su se u jednom noćnom klubu u Njujorku još 1998. godine. Poznato je da je sadašnji predsednik manekenki prišao i pitao je za broj telefona, što je ona odbila, ali ipak zatražila njegov broj. Ubrzo su započeli vezu, koja se 2004. godine završila veridbom.

Kada su počeli da izlaze, Melanija je nastavila svoju manekensku karijeru. Dok je ona polagala nade u svoju buduće zanimanje, Donald je imao svoje planove – da pronađe svoj put u politici.

Iako su njih dvoje, dakle, zajedno 20 godina, fanove je ipak iznenadila koliko je Melanija zapravo mlađa od Donalda.

Bivša manekenka ima 48 godina. Rođena je 1970. godine u Novom mestu u Sloveniji, nekadašnjoj Jugoslaviji. Ona je čak 24 godine mlađa od svog supruga, Donalda, koji ima 72. godine!

Ovu razliku od 24 godine dele i francuski predsetnik Emanuel Makron i njegova supruga, Brižit. Ovolika razlika u godinama očigledno ne smeta nijednom od predsedničkih parova.

Izvor: glossy.rs

Check Also

Nije izdržao: PREMINUO poznati pevač – za njim ostaje more hitova koje svi rado pevamo

Preminuo mirno u svom domu, uzrok smrti još nije naveden. Kris Kristoferson, legendarni američki pevač, …