“ZVALI SMO IH DA NAM PEVAJU NA SVADBI, A ONI SU NAS PREVARILI” Aleksandra Bursać i Stevan otkrili detalje sa venčanja: Prve bračne noći doživeli PEH


Zabava

Aleksandra Bursać i Stevan otkrili detalje sa venčanja: “Prevarili su nas”

Aleksandra Bursać i njen 10 godina mlađi kolega Stevan Sekulić napravili su veliko svadbeno veselje, a sada su otkrili detalje slavlja.

Aleksandra Bursać i Stevan SekulićFoto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

Par je i dalje pod utiskom, a sada su otkrili šta će to pamtiti celog života.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

– Verujte da nam se još ništa nije sleglo, ali ono što je sigurno i ubedljivo najlepši momenat je bilo iznenađenje koje su nam priredili kum i prijatelji – kaže par, aludirajući na to da su im slavlje uveličali Amadeus bend, kao specijalni gosti.

Međutim, ono što niko nije znao jeste činjenica da su Aleksandra i Stevan želeli da pomenuti bend peva na njihovoj svadbi, a oni su ih slagali da su zauzeti.

Amadeus bend ja obožavam, a oni su nas prevarili da su zauzeti kada smo ih zvali da nam uveličaju svadbu. U stvari je tada već sve bilo dogovoreno između njih i našeg kuma i ostalih prijatelja. Čak je i Petar Mitić folirao da su zauzeti i da nikako ne mogu da rade tu noć – priča Stevan.

Aleksandra i Stevan
Aleksandra i Stevan

Oni su otkrili i ko je bio najveseliji na venčanju.

– Bilo je mnogo kolega i zaista su svi bili divni i veseli. Sada kada se utisci polako sležu, svi se slažu u jednom – da je ovo bila najveselija svadba na kojoj su bili. Ali moramo izdvojiti Milicu Todorović, koja nije stala od početka svadbe, ubedljivo je bila najveseliji gost – kažu novopečeni mladenci i dodaju da je bilo i razočarenja:

Milica Todorović

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Milica Todorović

– Mi smo prezadovoljni kako je prošla svadba, usluga je bila na vrhuncu zadatka, muzika odlična, noć puna iznenađenja i ljubavi. Što se tiče gostiju, uvek neko mora da razočara, ali o tome radije ne bismo pričali.

Aleksandra i Stevan doživeli su i mali peh nakon svadbenog veselja.

Aleksandra i Stevan

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aleksandra i Stevan
Aleksandra i Stevan

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aleksandra i Stevan

– Od kompletnog haosa tog dana zaboravili smo da uzmemo ključ od sobe u hotelu. Kada je veselje završeno, recepcija je već bila zatvorena, pa smo ostali na ulici (smeh). Šalu na stranu, otišli smo kod mojih roditelja i tamo prespavali, pa smo sutradan obavili sve redom – ispričali su oni.

(24sedam)

VIDEO:Aleksandra Bursać sa mužem intervju


Blic

Check Also

Kako iznervirati Srbe u jednoj rečenici: Mapa na Tviteru postala hit, komentarisao je čak i Mask

Na Tviteru svojevremeno je osvanula zanimljiva mapa Evrope, koja na šaljiv način prikazuje koje rečenice …