“Jako volim Beograd, posebno ćevape i zabavu koju nudi ovaj grad”: Tamara Kalinić ugostila svog budućeg supruga u emisiji “Sa Tamarom kroz Beograd”, zašto je ova emisija posebna saznajte u nedelju od 12:15 na Blic TV


Zabava

Tamara Kalinić ugostila budućeg supruga u emisiji Sa Tamarom kroz Beograd

Ove nedelje u emisiji “Sa Tamarom kroz Beograd” Tamara Kalinić nastavlja svoju avanturu srpskom prestonicom, ali ovoga puta šetnja glavnim gradom je još posebnija, jer Tamara dovodi svog budućeg supruga. Filipo je po poreklu Italijan, a Tamara nije krila uzbuđene što će ugostiti budućeg supruga u emisiji.

Sa Tamarom kroz BeogradFoto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd
Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Današnja epizoda za mene će biti veoma posebna. Moj gost je bio u Beogradu već nekoliko puta, iako je po poreklu Italijan, možda i već znate o kome se radi, u pitanju je moj budući suprug Filipo. Filipo mi je rekao da je bio u Beogradu 20 puta, ali mislim da to nije tačna informacija. Rekla bih da je bio sedam, osam puta u Beogradu. Pokazala sam mu svašta nešto od naše kulture, ali mislim da ovo mesto na kom se nalazimo, kraljevski kompleks Karađorđevića krije posebnu istoriju. Ono što je usko vezano za njegovu profesiju, s obzirom na to da se Filipo bavi modom i umetnošću, mislim da će mu ovo mesto biti veoma zanimljivo. Nisam mu previše otkrivala šta će danas biti, ali mislim da će biti veoma zanimljivo- rekla je Tamara.

Filipo pozdravio gledaoce na srpskom jeziku

Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Filipo je želeo da na poseban način iskaže zadovoljstvo što je u emisji koja se snima u Beogradu, te je na srpskom pozdravio gledaoce.

Dobar dan svima- rekao je Filipo, a onda podelio sa gledaocima koliko mu znači ova emisija.

Veoma sam srećan što sam došao u Beograd. Više puta sam dolazio u Beograd. Jako volim Srbiju, kao i zemlje Balkana, oduševljen sam hrvatskim primorjem. Tamara mi nije otkrila gde će me voditi, zbog toga sam dodatno uzbuđen– istakao je Filipo na početku emisije.

Omiljena stavka na Filipovoj listi jeste srpska hrana, te je u emisiji otkrio da su mu omiljeni ćevapi.

Zahvaljujući poznanstvu sa Tamarom, nakon toga i emotivne veze, imao sam prilike da dolazim više puta u Srbiju, ali sve do dolaska nisam znao da su Srbi veoma veseli, srdačni i da u Srbiji ima puno mesta za zabavu i dobru hranu. Srpska hrana mi je omiljena, najviše volim ćevape- istakao je Filipo.

Tamara i Filipo na dvoru

Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Tamara i Filipo posetili su kraljevski kompleks Karađorđevića, a njihov domaćin bio je prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Karađorđević je govorio o istorijskim činjenicama, odmazdama tokom ratova, ali i o umetnosti i samoj unutrašnjosti kompleksa.

Dobro došli, veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vas ugostim. Ovaj dvor je mnogo više od obične građevine, on je svedočanstvo o našoj bogatoj istoriji i kulturnom nasleđu. Moj deda, kralj Aleksandar I, izgradio je ovaj dvor između 1924. i 1929. godine, i od tada je služio kao rezidencija kraljevske porodice i simbol srpske države- rekao je Karađorđević.

Omiljena soba

Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Tamara je pitala prestolonaslednika Karađorđevića koja mu je omiljena soba, a njegov odgovor je sve nasmejao

Moja omilejna soba je prostorija u kojoj može da se gleda televizija– kroz osmeh je istakao Karađorđević, a onda nastavio sa opisivanjem unutrašnjosti kompleksa.

-Kristalna sala je takođe jedno od najlepših mesta u dvoru, koristi se za balove i muzicke večeri. Posebna pažnja posvećena je osvetljenju i akustici, kako bi svaki događaj ostavio nezaboravan utisak. Svaka soba u ovom dvoru nosi svoju priču i deo je šireg istorijskog mozaika porodice Karađorđević i Srbije. Nadam se da ćete uživati u obilasku i da ćete poneti lepe uspomene iz našeg doma- istakao je Karađorđević.

Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Na kraju emisije prestolonaslednik Karađorđević se zahvalio Tamari i Filipu na poseti, te je istakao koji je njegove porodice cilj kada je reč o kompleksu Karađorđevića.

Kao prestolonaslednik, osećam ogromnu odgovornost čuvanja i očuvanja ovog nasleđa za buduće generacije. Naš cilj je da dvor bude otvoren i dostupan javnosti, kako bi svi građani Srbije mogli da se ponose svojim kulturnim bogatstvom– istakao je Karađorđević.

Ne propustite novu epizodu koja će vam pružiti jedinstven i privilegovan uvid u kraljevski kompleks porodice Karađorđević. Zahvaljujući emisiji gledaoci će moći da dožive bogatstvo srpske kraljevske istorije, umetnosti i kulture, dodatno obogaćene prisustvom princa Aleksandra Karađorđevića koji deli svoje lične priče i uvide.

Sa Tamarom kroz Beograd

Foto: Blic TV / Ustupljene fotografije

Sa Tamarom kroz Beograd

Kako je izgledala poseta Tamare i njenog budućeg supruga kompleksu Karađorđeviča, kao i kako ih je prestolonaslednik ugostio ne propustite da saznate u nedelju od 12:15 na Blic televiziji ili u repriznom terminu ponedeljkom u 23:15.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic televizija / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

Check Also

Kako iznervirati Srbe u jednoj rečenici: Mapa na Tviteru postala hit, komentarisao je čak i Mask

Na Tviteru svojevremeno je osvanula zanimljiva mapa Evrope, koja na šaljiv način prikazuje koje rečenice …