Развела се од Душка Тошића, па овом мушкарцу ОПРОСТИЛА: Јелена Карлеуша шокирала последњим потезом

Сви који прате дешавања на естради добро су упознати с динамичним односом између Јелене Карлеуше и Бубе Корелија.

Њихов однос је пролазио кроз различите фазе – од добрих односа до разлаза, након чега је Карлеуша јавно похвалила Бубу и Јалу.

Међутим, сада је уследио нови преокрет. 

Након свега, Карлеуша и Буба поново су запратили једно друго на Инстаграму, што многи доживљавају као јасан сигнал обнове или редефинисања њиховог односа, с обзиром на то колико праћење и отпраћење на друштвеним мрежама може рећи о нечијем међуљудском односу.

Како је сукоб почео

Подсетимо, водитељ познате ТВ емисије “Први ред” је у великом интервјуу прошлог септембра певачицу питао о балканском естрадном небу, где је певачица поткачила Александру Пријовић, као и своју другарицу Милицу Павловић, која је била гост на њеном прошлонедељном шоу поводом промоције албума “Алфа” и “Омега”.

– О чијем албуму да причају?! Све што се снимило ове године, није се десио ни један велики хит. Пријовићкина песма је за мене 2001. година. Девојка је супер, “Звезде Гранда” су супер, али они су просто треш, а ја сматрам да ми морамо да идемо напред. Никако 2001. година – била је изричита ЈК у поменутој емисији.

Пошто су ретки моменти када има речи хвале за неке од својих колега, Јелена је почела са Жељком Јоксимовић.

– Жељко Јоксимовић је особа коју вреднујем. Он је свемир за мене у сваком смислу. Може да отпева еци, пеци, пец и то ће бити хит. Он има магију, харизму, интерпретацију, боју као комплетан уметник. Такав је један једини, и мислим да није довољно признат колико би требао да буде.

На питање да наведе још неког извођача Јелена је изненадила својим мишљењем публику:

– Милица (Павловић) ми је супер. Свиђа ми се и Девито. Свиђају ми се и она два лика – Јала и Буба.

Instagram
Инстаграм / Извор: Инстаграм printscreen/bubacorelli

–  Молим, и даље!? – питао је водитељ.

– Да, сматрам да су јако талентовани текстописци и продуценти, без обзира што онај дебели има неки проблем са мном. Вероватно се ложи на мене – прокоментарисала је певачица.

– Такође, и мали Војаж је сјајан. Колико ће трајати, то не знам – завршила је Јелена.

Подсећања ради, Јелена Карлеуша је претпрошле године изјавила да са музичким двојцем из Босне и Херцеговине има дует, али да не жели да га објави јер они имају дует са многим извођачима које она не сматра ни вредним помена, на шта су они брутално одговорили да може само да “сними рекламу о пеленама за одрасле”, где им она није остала дужна. На крају приче, тај дует никада није објављен. До тог момента Јелена их никада није јавно похвалила.

Ко зна, можда ће на одушевљење многих тај дует ипак изаћи у некој будућности. 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Kamala "urnisala" Trampa zato što krije izveštaj o svom zdravstvenom stanju: "On nije sposoban za taj posao!"

Potpredsednica SAD, Kamala Haris, koja je ujedno i predsednički kandidat demokrata na predstojećim predsedničkim izborima, …