DEVOJČICA (11) U NESREĆI IZGUBILA CELU PORODICU Jedna stvar je spasila sigurne smrti: Motociklista besno preticao, pa se zakucao u auto u kom su bili roditelji sa 2 dece


Vesti

Svet

Devojčica (11) u nesreći izgubila celu porodicu: Motociklista se zakucao u auto u kom su bili roditelji sa 2 dece

Jedanaestogodišnja devojčica izgubila porodicu u nesreći

Istražitelji utvrdili da je motociklista preticao vozilo i izazvao sudar

Jedanaestogodišnja devojčica koja je izgubila celu porodicu u nesreći se vratila u školu, dok je u toku prikupljanje sredstava koje su organizovali prijatelji njene porodice.

Popi Roler, devojčica ostala bez porodice u nesrećiFoto: Društvene mreže / screenshot

Popi Roler, devojčica ostala bez porodice u nesreći

Popi Roler je ostala bez roditelja i dve sestre u nesreći koja se dogodila u julu. Tada su stradali njeni roditelji Šenon Morgan (30) i Šejn Roler (33), kao i mlađe sestre Lili (4) i Rubi (9).

Blic preporučuje

“Ford Fokus” u kom je bila ova porodica sudario se sa motociklom oko 15.45. Popi je izbegla smrt tako što je odlučila da ne ode sa porodicom i umesto toga je ostala kod porodičnog prijatelja.

Motociklisti, muž i žena Kristofer Barton (56) i Dženin Barton (48), takođe su izgubili život u nesreći. Istraga je utvrdila da je Barton preticao drugo vozilo kada se direktno sudario sa automobilom u kom su bili roditelji i dve devojčice.

Nakon stravične nesreće, pokrenuta je GoFundMe kampanja, kako bi bio prikupljen novac za Popi, njeno odrastanje i školovanje.

Popi je… pa, onako kako se može očekivati u ovim okolnostima. Hrabro se vratila u školu. Iako je u početku bila nervozna, polako se navikava – rekao je porodični prijatelj.

(Miror)


Blic

Check Also

Žika Todorović ima KUĆU OD STAROG KAMENA U CRNOJ GORI I PRIVATNU PLAŽU Pogledajte kako izgleda raj na zemlji: “Izabrao je pravo mesto gde će da uživa”

Zabava Žika Todorović ima kuću od starog kamena u Crnoj Gori i privatnu plažu: Pogledajte …