JUNAČINA Ovo je vozač kamiona o čijem herojskom podvigu BRUJI SRBIJA: Iz smrskanog vozila koje je upalo u kanal SPASAO ŽENU I DETE!

Todorović je jutros bez razmišljanja zaustavio svoj terernjak nakon što se dogodila saobraćajna nesreća kod Požarevca i spasio putnike iz smrskanog automobila u kom su bili žena i njeno dete. Kako smo saznali, vozač teretnjaka je skočio u kanal u koji je prethodno završio vozilo kojim je upravljala žena.

Na društvenoj mreži Instagram na profilu “moj Beograd” objavljena je njegova fotografija dok pozira iz kamiona.

– Ovo je vozač kamiona koji je spasio život ženi sa detetom koja se sa autom prevrnula u kanal pun vode kod Požarevca. Bez sekunde razmišljanja zaronio je u prevrnuti auto i izvadio dete. Izneo ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska Hitne pomoći. Mokar seo u kamion i otišao. Naklon do poda – piše u objavi.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari u kome mladića nazivaju herojem i junakom, koji kako su naveli, zbog svog čina treba da dobije orden Republike Srbije.

– Još majke rađaju Obiliće! Gospodine, sve ti se dobro u životu vratilo. Ti si junak kakvog Srbija treba da odlikuje – piše između ostalog u mnogim komentarima.

Ovaj mladić nije ostao neprimetan ni od strane javnih ličnosti, pa se tako među komentarima može videti i objava pevača Ljube Perućice.

– Bravo momčinooo – napisao je poznati pevač, koji je dodao i emotikon snage i aplauza.

Srbija Danas/Kurir

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Čovek kojeg dobro znate postaje deo rijalitija Farma 8: Spreman je kao nikad pre, a najavio je i razne igrice

Dušica Jakovljević, voditeljka “Farme 8” u studiju je ugostila Saleta Luksa, koji je novi učesnik …