Vraćanje obrisanih poruka je moguće! Stručnjak objašnjava kako – korak po korak

Stručnjak za tehnologiju, koji kreira sadržaj za “Tik Tok” platformu i često deli savete iz svoje sfere interesovanja, objasnio je kako možete vratiti nazad obrisane poruke sa mreže “WhatsApp”.

Korisnik “Tik Toka” pod imenom “tatechtips” objasnio je detaljno, u koracima i snimio proceduru povratka starih poruka.

Kako objašnjava, prvo se otvara opcija “Settings”, pa onda “Notifications” u aplikaciji.

Zatim, data je opcija “Notification history”, koja se u nekim uređajima krije u “Advanced”. Kada pomenutu opciju odaberete, telefon će upamtiti svu poštu koju ste primili, pa i onu obrisanu.

Obrisane poruke, onda, možete pronaći u opciji “Notification history”, ukoliko je internet bio uključen kada je poruka prvobitno poslata.


Bojić: I danas puno intervencija u Institutu "Dedinje" radi smanjenja lista čekanja

Društvo

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” Milovan Bojić saopštio je danas da ta ustanova aktivno sprovodi mere Ministarstva zdravlja za smanjenje lista čekanja, te da se i ove subote obavlja 20 koronarografija, deset složenih elektrofizioloških procedura, 24 skenerska snimanja, deset pregleda na magnetnoj rezonanci i deset operacija na otvorenom srcu.

sledeća vest




Informer

Check Also

"JOŠ MAJKE RAĐAJU OBILIĆE!" Ovo je kamiondžija koji je skočio u kanal da spase ženu i dete: Heroju se sada nižu i bračne ponude – oglasio se i poznati pevač

Kamiondžija Aleksandar Todorović je pravi heroj! Todorović je jutros bez razmišljanja zaustavio svoj terernjak nakon …