Indira Radić svog sina krije od javnosti, ali sad je isplivala slika: Frajerčina boli glava, ovo je srpski Apolon

Pevačica Indira Radić gotovo nikada nije govorila o privatnom životu, a pogotovo o porodici, te malo ko zna da ima sina.

Naime, ona je dobila sina sa partnerom o kojem javnost nema ni jednu informaciju, a detetu su dali ime Severin. Njen bivši suprug u jednom momentu je, bez znanja pevačice, odveo Severina u Bosnu iz Beograda.

Indira je morala da potraži pomoć suda kako bi vratila sina, što je, nakon velikog truda i uspela. On od tada živi sa majkom, ali se nikada nije javno eksponirao.

Ipak, poznato je da je Severin krenuo majčinim stopama i uplovio u svet muzike, te da je autor njenog albuma “Niko nije savršen”.

2021. godine se oženio lepom Ruskinjom Elinom, sa kojom je 2017. dobio i sina.

– Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu – izjavila je Indira tada.

Severin i Elina upoznali su se na moru u Turskoj, ali su ostali u kontaktu i po završetku letovanja.

– Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, stalno su bili na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav – ispričala je jednom prilikom pevačica i dodala:

– Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi.

(Espreso/Blic/)

Izvor: Espreso

Check Also

"BRATE MOJ, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU! OSTAVIO SI NAS PRERANO…" Prijatelji se potresnim rečima opraštaju od poginulog mladića koji se zakucao u drvo

Marijan Mucić (25) iz Bele Palanke poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se …