Пеја обрисао под достојанством Ене Чолић – мислила да ће моћи са њим како хоће, па завршила у сузама

Јован Пејић Пеја био је један од саговорника Дарка Танасијевића у емисији “Питања новинара” синоћ, а његово излагање наишло је на изузетно позитивне рекације публике. 

Наиме, његов флерт са Еном Чолић није прошао незапажено, али конкретизација њиховог односа није се десила, а Пеја је објаснио и зашто. 

Jovan Pejić Peja
Јован Пејић Пеја / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– У каквом си ти односу са Еном? – упитао је Дарко.

– У неком другарском смо односу. Није искрена 100%. Питао сам је неке ствари, на које нисам добио одговор. Одрабрала је мене, како би себе опрала. Бићу ту за њу, то сам јој и обећао. Немам намеру да с њом будем у вези – казао је Пеја.

– Што мислиш да себе покушава да опре? – упитао је Дарко.

– Видео сам да има неку тетоважу, на којој пише:”буди добра”. То је знак да сигурно себе треба да присећа да буде добра, јер то није – казао је Пеја.

– Од чега мислиш да се Ена пере? – упитао је Дарко.

– Мислим да би сваком запушила уста кад би била са мном – казао је Пеја.

– Не могу да верујем да је ово рекао. Шокирана сам оним што чујем, сад је свима дао моћ да мени говоре шта желе – истакла је Ена.

– Ена је тотално контрадикторна у свим својим излагањима. Никако се не поклапа оно што говори. Нису ми јасне оно што она говори – рекла је Милена.

Ena Čolić
Ена Чолић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Њен некадашњи дечко а данас велики друг, Матеја Матијевић, дошао је међу Одабране како би је утешио након реке суза коју је исплакала због оштрих коментара Јована Пејића. 

– Пеја је рекао да те је питао да ли је све игра, да би знао како да се постави. Питао је и да ли сам ја укључен, а ти си заплакала. Рекао сам му да је погрешио и да су му напунили глави. Он сам не може да верује да не може да ти се свиди, мало је несигуран – рекао је Матеја.

– Ради ово отпочетка, изиграо ме је. Није то могао ни са једном клинком сад ће остати овде. Никад ти ово нећу опростити до краја живота. Упропастила сам се јер сам ушла – рекла је Ена.

– Рекао је ова девојка ме је тактички одабрала, јер сам добар, па може да пере себе. Упропастио ме је, дао им је свима моћ да ме униште до краја – наставила је она.

– Сви који су аплаудирали су ти желели лоше. Немој то да дозволиш – рекао је Матијевић.

– Битнија сам од пола њих – казала је Ена.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Нови пар "Елите 8" изненадио гледаоце у цик зоре – оно што се десило било је неминовно (ВИДЕО)

Може се рећи да су љубавни парови запосели Шимановце. Пуно је оних који константно раскидају …