“ČESTO SANJAM POPRAVNI DOM, MAJKA ME NIJEDNOM NIJE POSETILA” Naš čuveni pevač bio je u prihvatilištu, slike iz prošlosti su ga mučile ceo život, u suzama govorio o bolnoj temi


Zabava

Džej Ramadanovski o danima u popravnom domu: “Majka me nijednom nije posetila”

Legendarni pevač Džej Ramadanovski izgubio je životnu bitku u decebru prošle godine u 57. godini, a iza sebe je ostavio brojne hitove kroz koje će još dugo da živi.

Džej u domuFoto: screenshot

Džej u domu

Pored moćnog glasa, Džejev život obeležila je i teška sudbina. Naime, on je imao veoma teško odrastanje, a jedan perod detinjstva proveo je u domu za nezbrinutu decu.

Džej Ramadanovski

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Džej Ramadanovski

U jednom od svojih gostovanja, u emisiji “Balkanskom ulicom” govorio je o bolnoj temi, setio se pokojne majke i dana u domu.

“Taj kraj naš je, to ja kažem Dorćol Menhetn. Šibicario sam. Nisam bio kriminalac, ali bio sam delikvent. Nikada nisam nikog povredio, ali morao sam da se snalazim u životu. Boli me sećanje na ‘sivi’ dom. Moj život je toliko širok, zato hoću da napišem knjigu i da bude 101 strana. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac”, ispričao je tada Džej, pa dodao:

Džej Ramadanovski

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Džej Ramadanovski

“Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili”, prisetio se sa suzama tada.

Po napuštanju doma, pevač je popravio odnos sa majkom, a rekao mu je i da mu je najlepši koncert bio na Tašmajdanu 1991. godine.

Džej Ramadanovski

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Džej Ramadanovski

“Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, kad mi je keva izašla sa cvećem. Nikad mi nije došla u posetu u dom. Kad je stala tako ispred sa cvećem… Bila je poštena žena, nikad mi nije davala da šibiciraim, dolazila je da mi lupa šamare zbog toga. Ćale je dolazio u dom, ona nije. Takva je žena, šta sad. Sestre su moje bile kod nje, ja kod ćaleta”, pričao je Ramadanovski.

Džej Ramadanovski

Foto: Uroš Arsić / Ringier

Džej Ramadanovski

VIDEO:1. Balkanskom ulicom, specijal Džej Ramadanovski


Blic

Check Also

Марија Шерифовић први пут проговорила о брату ког је изгубила: "Душица, био је бескрајно добар и посебан" – подсетила се и сахране

Позната и једна од најбољих певачица са домаћих простора, Марија Шерифовић, ретко када говори о …