"Rekao mi je da se u džaku nalazi dete" Isplivali detalji optužnice za ubistvo Danke, evo šta je BRAT OSUMNJIČENOG ispričao policiji pre smrti

U optužnici za ubistvo Danke Ilić nalazi se i iskaz brata osumnjičenog za ubistvo devojčice iz policije u kom je optužio brata da je ubio dete.

On je saslušan 6. aprila i rekao je da je njegov brat kobnog 26. marta bio na poslu u “Vodovodu”, gde je radio u prvoj smeni od sedam do 15 sati, a da je tog dana kući došao u 15.30 sati.

-Primenio sam promene u njegovom ponašanju, bio je uznemiren. Nije mi rekao šta je razlog tome, a kasnije sam na televiziji čuo da je neko dete nestalo u Banjskom Polju. Koliko se sećam, 28. aprila posle 16 sati, on je svojim “pežoom 3072 plave boje došao kući i tada sam u gepeku njegovog automobila video džak bele boje. Pitao sam ga šta je u džaku, a on mi je rekao da se u njemu nalazi dete. Nije mi bilo dobro, pitao sam ga šta to radi, kakvo je to dete, a on mi je rekao da su dete zgazili autom, pa pokupili. Tada je tu bio i naš otac, on je takođe video džak u gepeku – ispričao je brat osumnjičenog.

Kako je ispričao u policiji, pitao je brata šta će da rade, a onda su se dogovorili da džak sa detetom zajedno odnesu u napuštenu kuću na novom Zlotskom putu, da su tada otišli automobilom i ostavili džak u prizemlju te kuće, tako što su ga samo spustili na pod, a da su se nakon toga vratili kući.

– Ne sećam se koji je dan bio, ali znam da je bilo pre nešto što je moj brat uhapšen. Brat mi je rekao da je uzeo džak sa telom deteta iz kuće gde smo ga ostavili i svojim “pežoom” i da ga je prevezao i zakopao negde u blizini Brestovačkog mosta – zaključio je on.

Telegraf.rs, napominje da optužnica koja je podignuta za ubistvo Danka Ilić još nije pravosnažna, te da postoji mogućnost da je sud vrati na dopunjavanje.

Srbija Danas/Telegraf/Autor: Jelena Ostojić

Izvor: Srbija Danas

Check Also

SKANDAL! Žapcu oduzeta vozačka dozvola jer je vozio u suprotnom smeru: Imao sam svoju misiju, ko zna šta mi je bilo u glavi

Nebojša Tubić Žabac je majstor za skandale. Kontroverznom biznismenu iz Novog Sada nedavno je oduzeta …