Ministar Dačić o hapšenju narko ekologa! Sedeo na mestu suvozača nosio kesu marihuane

Potpredsenik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su policijski službenici Uba zaustavili vozilo i izvršenim pregledom, kod suvozača pronašli providnu PVC kesu sa marihuanom.

– Policijski službenici Uba, u saradnji sa policijskim službenicima Valjeva, u mestu Trnjaci, opština Ub, izvršili su zaustavljanje vozila u kojem se na mestu suvozača nalazio M.P. (1984) iz Uba.

Izvršenim pregledom osumnjičenog, u levom džepu pantalona, pronađena je providna PVC kesa u kojoj se nalazila  opojna droga marihuana, ukupne težine od  25,6 grama.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden u OJT Ub, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga – izjavio je Dačić.

Kako je Informer već objavio, uhapšen je Miloš Petković, narko-ekolog sa Uba organizator brojnih skupova na kojima su se predstavljali kao navodni borci za zaštitu životne sredine.


NARKO-EKOLOG pokušao da pobegne policiji! Petković često bio govornik na protestima opozicije, a sada je uhapšen zbog droge!

Politika

Miloš Petković, narko-ekolog sa Uba uhapšen je danas nakon što mu je policija pronašla drogu.

sledeća vest




Informer

Check Also

PRONAĐENO TELO DEVOJČICE (14) Obistinile se najcrnje slutnje, za još jednom nestalom devojkom u Nikšiću se i dalje traga

 Prema nezvaničnim informacijama, reč je o telu mlađe osobe, starosti 14 godina. – U kanalu …