Velika čast: Potpredsedniku Vlade Aleksandru Vulinu uručeno priznanje 63. padobranske brigade!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je u Nišu obeležavanju 80 godina od osnivanja 63. padobranske brigade.

Povodom značajnog jubileja, Vulinu je priznanje za izuzetnu saradnju, nesebičnu pomoć i ogromnu podršku u ponovnom formiranju jedinice uručio komandant 63. padobranske brigade brigadni general Nenad Zonić, saopštila je Vlada Srbije.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Odlukom predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije, elitnoj i herojskoj 63. padobranskoj brigadi 2020. godine, u vreme kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra odbrane, konačno je vraćen rang brigade koji joj je oduzet organizacijskim promenama 2006. godine kada se brigada praktično gasi i biva preformirana u 63. padobranski bataljon u sastavu novonastale Specijalne brigade.


Vulinova moćna poruka obišla svet: Srbija je faktor stabilnosti na Balkanu, učiniće sve da sačuva mir!

Politika

Srbija je faktor stabilnosti na Balkanu i učiniće sve da održi mir i stabilnost u našem regionu, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

sledeća vest




Informer

Check Also

KO JE MUŽ PRETUČENE PEVAČICE KOJI JE ZBOG NASILJA UHAPŠEN Sarađivao sa zvezdom narodne muzike, otac mu eminentni muzičar, a evo čime se on trenutno bavi!

Vest je da BiH muzičar Adis Cigura krvnički prebio svoju ženu Aldinu Bajić nikog nije …