VAŽE ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH BRAČNIH PAROVA Pevačica i glumac u javnosti: Istakla dekolte, a on je drži za ruku i ne pušta: “KLJUČ NAŠEG ODNOSA JE LJUBAV” (Video)


Zabava

Pevačica i glumac važe za jedan od najlepših bračnih parova, a sad su se pojavili zajedno u javnosti: Istakla dekolte, a on je drži za ruku i ne pušta

Pevačica Aleksandra Radović održaće večeras koncert u Sava centru u Beogradu, a veliki broj poznatih ličnosti došao je da je podrži.

Jelena Tomašević i Ivan BosiljčićFoto: Danica Božović / Ringier

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Svi prisutni oduševili su se kada su se pojavio bračni par, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić.

Blic preporučuje

Naime, Jelena i Ivan su se držali za ruke, a pevačica se pojavila u dekoltiranom kompletu, dok je preko imala kožni pantil sa pojasom, a Ivan je poneo takođe crnu kombinaciju.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Foto: Danica Božović / Ringier

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

– Došli smo da podržimo Aleksandru, večeras smo tu da damo doprinos pop muzici. Ja ću sledeće godine obeležiti 20. godina od pesme “Jutro” i održaću koncert – rekla je Jelena, a na pitanje koja je tajna za skaldan brak sa Ivanom Bosiljčićem, odgvorila je sledeće:

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Foto: Danica Božović / Ringier

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

– iskreno, mislim da ne postoji recept za skladan brak, svako mora da pronađe neki ključ kako da opstane, kako u prijateljskim i poslovnim, tako i u partnerskim odnosima. Ključ je u ljubavi i komunikaciji, u podudarnosti i želji za istim ciljevima – rekla je Jelena.


Blic

Check Also

Novčanik vam više neće biti prazan: Stavite jednu sitnicu u njega i privucite obilje i bogatstvo

Evo šta valja nositi u novčaniku za obilje i bogatstvo U numerologiji brojevi su suština. …