Анђела ПЕДАЛИРАЛА Гастоза, завршили су заувек – ово што јој је урадио неће лако опростити: Не жели да прича са њим никад више

Анђела Ђуричић је одлучила да прекине пријатељство и флертовање са Ненадом Маринковићем Гастозом, након што је он стао у добрану Ену.

Све се догодило у току емисије, а међу шокиранима била је и водитељка ивана Шопић која је желела да зна шта је прави разлог.   

 – Анђела зашто си сада замерила Гастозу што је сада бранио Ену? – упитала је Ивана.

– Ивана, ја већ месец дана слушам најгнусније увреде од Гастозовог пријатеља Ша, он никада није скочио да ме одбрани, а за ове ситуације безазлене брани Ену. Са мном више неће проводити време и дружити се, у тој сам фази да ми је једна грешка крај. Он је тај који је потенцирао, мени онда ниси указао поштовање – рекла је Анђела.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ако ја треба да се склоним због овога и то је разлог да прекинемо комуникацију, онда океј. Ово што је мало пре рекла уопште није на месту. Она нек се гура и инат, а ја ћу рећи по стоти пут да се ниакд нећу мешати у њен однос са Ша – рекао је Гастоз.

– Ово је мој осећај и мишљење, сада сам на делу видела неке ствари. Постоји нешто у њему, тај одбрамбени механизам, али га није показао пре мени – рекла је Анђела.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Мени Ена стварно није битна, данас кад смо имали номинације, он ми је јако сео на кичму, чекао сам да му покажем шта мислим – рекао је Гастоз.

Детаљније погледајте у наставку. 

До скоро били срећни

Ово је дошло као велико изненађење јер је Анђела само два сата раније изјавила да је нико тако не засмејава као Гастоз.

 Гледај ову Слађу ја никада нисам гледао лајв а да нисам видео Слађу да игра, она игра и на звук wc шоље кад неко пусти воду -рекао је Гастоз.

– Али она је таква и одувек је позитивна, ја њу много волим -рекла је Анђела.

– Шта је са овим твојим псом јел глув, дођи кс кс, Уроше не зовемо тебе него Снупија -рекао је Гастоз.

– А паметан је, немој да ми га вређаш, видиш да има 8 година -рекла је Анђела.

– Тако ми сад дође да помазим те твоје црногорске бутине -додао је Гастоз.

– Ти си лудак прави, прекини више да ме засмејаваш -додала је Анђела. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прекинула контакт с разлогом: Анђела Ђуричић први пут открила све о одлуци да се потпуно дистанцира од Гастоза – Мени ТО НИЈЕ НОРМАЛНО

У емисији ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу. Новинар Дарко …