Ovi horoskopski znaci savršeno kontrolišu emocije! Hladni su kao stena i nikada ne plaču

Nekoliko horoskopskih znakova ima veoma jaku disciplinu, kada su emocije u pitanju.

Ova četiri horoskopska znaka gotovo nikada ne plaču i veoma teško izražavaju emocije, pa deluju veoma hladno. 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj emocionalnoj samodisciplini. Retko će pokazati bilo kakve znakove slabosti, jer veruju da je suzdržanost ključa uspeha. U njihovom svetu, suze se smatraju neproduktivnim načinom suočavanja sa problemima, stoga radiju biraju praktična rešenja.

Foto: Shuterstock


 

 

Devica

Device preferiraju racionalan pristup životu. Umesto da se prepuste osećanjima, one traže logička objašnjenja i analiziraju problem. Plač im često deluje beskorisno, a mogu čak osećati nelagodu kad vide druge ljude u suzama.

Foto: Shuterstock

 

 

Škorpija

Iako su Škorpije duboko emotivne, retko će dozvoliti ikome da to vidi. Vole da imaju kontrolu nad svojim osećanjima i retko će pokazati svoju ranjivost. Za njih su suze privatna stvar, nešto što mogu podeliti samo s najbližima.

Foto: Shutterstock

 

 

Vodolija

Vodolije se često oslanjaju na intelekt i logiku kako bi se nosili s emocionalnim situacijama. Retko dozvoljavaju emocijama da upravljaju njima, a plač im može izgledati nepotrebno ili čak iritantno. Budući da preferiraju emocionalno distanciranje, mogu delovati hladno i nezainteresovano.

Foto: Shuterstock

 

 


Mesec je najvažnija planeta u horoskopu! Evo kako utiče na vašu sudbinu

Horoskop

Mesec u natalnoj karti je jedan od ključnih astroloških faktora i igra važnu ulogu u otkrivanju emocionalnog, intuitivnog i psihičkog aspekta ličnosti osobe.

sledeća vest




Informer

Check Also

SNEŽANA ĐURIŠIĆ DOŠLA DA PEVA U ČAST MERIME I CUNETA PA SE DOTAKLA SVAĐE SA DEČKOM: "Nema tu nikakve senzacije, svaki par…"

U Centru za kulturu “Vlada Divljan” održava se koncert pod nazivom “Zvezde među zvezdama” u …