EVAKUISALI GRAĐANE SRBIJE, ALI I STRANCE TOKOM EKSPLOZIJA U BEJRUTU Piloti-heroji u emisiji “Blic uživo” od 18 časova otkrivaju kako je tekla borba


Vesti

Društvo

Blic uživo

Fotografija Rojtersa na kojoj se vide eksplozije u Bejrutu i poletanje aviona “Er Srbije” obišla je svet. Piloti-heroji, koji su evakuisali građane Srbije, ali i strance, gosti su emisije “Blic uživo” večeras od 18 časova na Blic TV.

.Foto: Blic TV / Ringier

.

Druga tema emisije biće veštačka inteligencija, koja je za samo nekoliko godina promenila svet. U emisiji istražujemo u kojim oblastima pruža najveće mogućnosti, a u kojim može biti kobna. Može li da pobedi na izborima?

O ovoj temi u emisiji “Blic uživo” govoriće Petar Vasić, stručnjak za marketing i Bogdan Stojanović, programski direktor agencije “House of win”.

Vozaču koji je usmrtio Borisa Majorskog (18) i njegovu devojku Dejanu odlukom Apelacionog suda u Beogradu smanjena je kazna. Za “Blic uživo” o tome govori otac nastradalog Borisa – Vladimir Majorski.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic televizija / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

Check Also

OCA OTROVALA, MAJKU UDARALA ČEKIĆEM, PA ŽIVELA SA NJIHOVIM TELIMA ČETIRI GODINE Uhvaćena je na nesvakidašnji način, sada je čeka doživotna robija

Vesti Svet Ubila roditelje, pa živela u kući sa telima čak četiri godine Blic 12. …