U opuštenoj atmosferi uz srpske i turske specijalitete! Vučić priredio ručak u čast Erdogana: Tema za razgovor ima mnogo, baš kao i uvek kada razgovarate sa prijateljima!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ručku koji je priredio u čast predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana. Ruĉku su prisustvovale i supruge dvojice predsednika, Emine Erdogan i Tamara Vučić.

– U nešto opuštenijom atmosferi, uz srpske i turske specijalitete spravljene veštim rukama naših kuvarskih majstora, nastavljam razgovor sa predsednikom Erdoganom o važnim pitanjima, ali i o svakodnevnom životu.

Običaji su nam slični, a tema za razgovor ima mnogo, baš kao i uvek kada razgovarate sa prijateljima. Još jednom, dobro nam došli i hvala Vam na ovoj poseti, poštovani predsedniče!


Erdogan u Srbiji! Vučić: Ova poseta će doprineti razvoju i unapređenju srpsko-turskih odnosa, razgovarali smo o svim važnim temama!Uživo

Politika

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan boravi danas u poseti Srbiji. Erdogan je sinoć doputovao večeras u Beograd, gde ga je na aerodromu “Nikola Tesla” dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji će mu biti domaćin tokom posete. Vučić je nakon dolaska Erdogana na Instagramu napisao da je njegova poseta nova prilika za jačanje prijateljskih odnosa i saradnje dve zemlje.

sledeća vest




Informer

Check Also

SVE OČI UPRTE U ŽENU NENADA KNEŽEVIĆA KNEZA Pevač sa suprugom u javnosti, a promena na njenom LICU je evidentna (FOTO)

Zabava Nenad Knežević Knez sa ženom u javnosti, svi gledaju u promenu na njenom licu …