Komšiluk” je kulinarsko takmčarska emisija koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana od 11 i 23 časa. Osim što će vas zabaviti, “Komšiluk” će u svakom izdanju otkriti mnoštvo kulinarskih tajni, a voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević neće propustiti da pored kuvanja obezbede užitak za pamćenje. Kao i svakog petka proglašava se dugo iščekivani pobednik takmičarske nedelje. Ko je od timova odneo najviše simpatija svojim kulinarskim umećem imali smo priliku da saznamo u današnjoj specijal emisiji. 

Sa jedne strane kuvali su Dragana i Zoran koji čine tim broj pet, dok su njihovi protivnici bili tim broj dva, takođe dobro poznati Anđela i Jano. Oba tima danas su potpuno opušteno pristupili zadatku u kuhinji u kojoj se sada već odlično snalaze. 

Zadatak za takmičare bila je priprema kobasica u pivu i restovan krompira, uz malo negodovanja takmičari su se upustili u dalji korak. Kada je došlo vreme za kviz, Zoran je davanjem dva tačna odgovora Dragani obezbedio 80 sekundi za nabavku i tri namirnice preko osnovnog spiska. Jano je prošao malo bolje i dao tri tačna odgovora, time obezbedivši Anđeli 100 sekudni i dodatnih šest namirnica. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević koja je kao i uvek svojim osmehom eliminisala napetost i stvorila uzbudljivo raspoloženje prilikom kupovine. 

KOMSILUK-S01EP20.00_27_04_14.Still003.jpg
Kurir Televizija Kurir televizija

Tokom kuvanja Anđela i Jano pokazali su iskustvo u pripremi zadatog jela te su se bez problema snašli i uspeli da pripreme zadatak na vreme. Dragana i Zoran bez obzira na to što im je spremanje kobasica na ovaj našin nepoznato, takođe su uspeli da završe pripremu i daju sve od sebe.

KOMSILUK-S01EP20.00_30_09_00.Still004.jpg
Kurir Televizija Kurir televizija

Kao i na kraju svakog kuvanja došlo je do glasanja gde je bilo jasno da su Anđela i Jano pripremili baš ono što se od njih tražilo i odneli ubedljivu pobedu.

Ovim izdanjem završila se još jedna divna nedelja kuvanja i bilo je vreme za proglašenje najboljeg tima. Ena i Đorđe, Anđela i Jano imali su jednak broj poena, a ujedno i najveći. Kako bi se pobednik proglasio u pomoć je uskočila Nataša Aksentijević koja je takmičarima zadala novi zadatak. Onaj ko svoju korpu za kupovinu napuni najbliže težini od dva kilograma obezbediće svom timu ovonedljnu pobedu, odnosno nagradu u iznosu od 100.000 dinara. Anđela i Jano su najuspešnije obavili i ovaj korak što ih je ponovo stavilo na prvo mesto i donelo pobedu. 

Kurir televizija Proglašenje nedeljnog pobednika u “Komšiluku”

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Ocenjivanje jela u “Komšiluku”