После раскида са Анђелом, повукла неочекивани потез: Анита се променила из корена, новим изгледом довела мереже до усијања

Победница “Елите 7”, Анита Станојловић недавно је раскинула с дечком Анђелом Ранковићем, о чему је он говорио у емисији “Питам за друга” на РЕД ТВ.

Анита Станојловић тотално се повукла у илегалу, не желећи да се оглашава за медије када је реч о њеном раскиду с Анђелом Ранковићем, а пар дана након раскида, објављивала је неке од поклона.

Сада је Анита шокирала све новом објавом фотографије на којој се јасно види да је решила да уведе неке промене, те је почела прво од боје косе.

Anita Stanojlović
Анита Станојловић / Извор: Инстаграм printscreen/aniita.stanojlovic

Анита је имала тамну боју косе, а сада се офарбала у црвену боју, а на мрежама су масовно хвалили ову њену нову боју косе. Судећи по коментарима свима се свидела ова промена. 

Анђело Ранковић о раскиду са Анитом 

Задругар је у емисији ”Питам за друга” први пут проговорио о раскиду са Анитом. Том приликом изнео је детаље о којима су се питали многи њихови фанови. Такође, истакао је да не постоји шанса за помирењем. 

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović
Анђело Ранковић, Анита Станојловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Не бих желео да објашњавам разлоге разилажења. Није ишло више, а путеви су нам се разишли. Никада нисам нешто лоше причао о бившим девојкама. О Анити немам да кажем ниша лоше, али нема потебе да коментаришем то. Били смо заједно девет месеци, сада је велики притисак јавности, како њој, тако и мени. Нема шансе да се нас двоје помиримо. Она зна да ћу ја бити ту за њу, али се нећемо мирити – рекао је Анђело том приликом. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

U opuštenoj atmosferi uz srpske i turske specijalitete! Vučić priredio ručak u čast Erdogana: Tema za razgovor ima mnogo, baš kao i uvek kada razgovarate sa prijateljima!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ručku koji je priredio u čast predsednika Republike Turske …