Haški tribunal se priprema za suđenje Šešelju u Beogradu! Lažni svedoci odbili da svedoče u prestonici Srbije, pristaju samo na Hag! (VIDEO)

Haški sud se priprema za suđenje Vojislavu Šešelju u Srbiji. Bren Hinks određen je da bude predstavnik te institucije na suđenju. Na ovu temu u “Info jutru” govorio je predsedni Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj govorio je o potencijalnom suđenju koje će se održati u Srbiji.

Vidite kakvo je to poniženje za naše pravosuđe. Sad će Hinks da bude kontrolor tog suđenja. To je veliko poniženje za naše pravosuđe.Ta optužnica je podignuta pre nekoliko godina i u međuvremenu oni su hteli da zaplene 60 mojih knjiga u kojima sam ja objavio poverljive dokumente. Saslušavali su ljude iz naše stranke i bili vrlo drski pri tome. Onda su mi zakazali saslušanje u našem Specijalnom sudu. Rekao sam da će uskoro Velika Britanija potonuti u Atlantski okean. Kad se to desi, doći će do ogromnog cunamija koji će zapljusnuti celu Holandiju. Rekao sam da neću da se udavim kao pacov kada se to dogodi– rekao je Šešelj.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Vojislav Šešelj

Naš sud je odlučio pravosnažno da nema reči o isporuci u Hag.

Problem je u lažnim svedocima. Oni su rekli da neće da svedoče u Beogradu nego samo u Hagu. Onda nema tog suđenja. Ja sam dobio optužnicu i odluku da se suđenje održi u Beogradu. Sad je naše pravosuđe ipak u problemu. Za šta da nam sude? Kako čujem iz nekih izvora, njima haški tribunal još nije ni poslao sav materijal. Nisam ometao pravdu. Nikada nije bilo pravde na haškom tribunalu. Moje suženje je završeno! Presuda je doneta! U čemu je sad problem? Neće hiljadu godina biti zaštićeni svedoci, koji su pri tom lažni svedoci. U našem sistemu ima poštenih sudija koji sude po časti, ali ima i nepoštenih. Videćemo kakvi će meni zapasti– rekao je Šešelj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:



Ovo svetski moćnici nikada neće oprostiti predsedniku Vučiću! Ogromni napori u srpskoj diplomatiji daju rezultate!

Live TV

Predsenik Turske Redžep Tajp Erdogan dolazi u zvančnu posetu Srbji. O ovoj poseti, ali i obrojnim posetama koje je obavio predsednik Vučić, govorio je u emisiji “Info jutro” ministar bez portfelja Đorđe Milićević.

sledeća vest




Informer

Check Also

GASTOZ HOĆE DA POLJUBI ANĐELU, ONA MU NE DA “Ja ne idem po tim vašim afterima, ovde sam uvek bila NAJČUDNIJA”

Zabava Gastoz hoće da poljubi Anđelu u Eliti, ona mu ne da: “Ja ne idem …