Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda gnusnog vređanja majke predsednika Vučića!

Najoštrije osuđujem ponovno sramno i gnusno vređanje majke predsednika Vučića, koje je izvršio Slavko Nikić tzv. „Đilasov heroj“ na televiziji KTV koju finansira tajkun Šolak. Slavko Nikić sramno i perfidno ponavlja skaredne laži o Vučićevoj majci Angelini i ocu Anđelku, sve ističući kako on to nikada nije radio. A upravo je to uradio u emisiji prikrivene Šolakove TV KTV, prave medijske kloake.

Sramna kampanja protiv Vučićeve majke, se nastavlja na opozicionim medijima! SRAM VAS BILO! Kad nemaju povod, argumente, kad se osećaju nemoćno zbog poraza u Skupštini Srbije, onda opozicija i Šolakovi mediji posegnu za gadostima protiv žene koja ima 80 godina!

Opozicija i Šolakovi mediji i njihovi satrapi i voditelji, poput Milovana Brkića, Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, u septičkim jamama zvanim N1, NOVA, Danas, KTV i drugim, već godinama vode kampanju dehumanizacije porodice predsednika Vučića i njega samog. Mnogi medijski službenici Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, Brkić, Vidojković i drugi, su pretili smću predsedniku Vučiću (Brkić), psovali i vređali majku predsednika Vučića (Brkić, Vidojković) i širili bezumne laži o majci, ocu, bratu i sinu predsednika Vučića. To traje godinama. Poslanik DS Srđan Milivojević je 7.12.2021. godine, objavio tvit u kome objavljuje svoju nameru da muči i ubije Vučićevog sina Danila i brata Andreja – „Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi“. I ovu pretnju smrću, i sve druge pretnje smrću, i sve gadosti protiv Vučičeve majke Angeline, oca Anđelka, kćeri Milice, sina Vukana, sina Danila, brata Andreja i supruge Tamare, su sa radošću i sladostrašću objavljivali Šolakovi mediji i opozicioni funkcioneri na društvenim mrežama. U dehumanizaciji protiv predsednika Vučića su opozicija i Šolakovi mediji išli tako daleko, da su u januaru 2022. godine, besramno satanizovali upravo preminulu bivšu suprugu predsednika Vučića, Kseniju Vučić. Opoziciji i Šolakovim medijima nije strano ni gaženje po mrtvima. Ima li svemu ovome kraja? Dok ovo pišem, Šolakovi mediji slave Slavka Nikića svog „heroja“. Još jednom SRAM VAS BILO!  

Foto: Informer

 

 

 


GNUSNO! Đilasov “heroj” vređa Vučića i njegovu majku: Opozicija ponovo aktivirala stare laži o predsednikovoj porodici (VIDEO)

Politika

Slavko Nikić postao je heroj medija koji se nalaze pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa kada je pre nekoliko godina napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

sledeća vest




Informer

Check Also

Ovo je bila poslednja Titova želja pred smrt, unuk otkrio strogo čuvanu tajnu

Unuk doživotnog predsednika SFRJ Joška Broz svojevremeno je otkrio javnosti neke od najvećih tajni u vezi sa …