"Северина је од Душка направила будалу" Карлеуша згрожена због преписке бившег супруга и познате хрватске певачице

Светски позната певачица, Јелена Карлеуша, била је гошћа у емисији “4 и по жене”, код водитељки, Зине Ал Sattaf, Катарине Одаловић, Јадранке Јевтић и Маје Мојсовски Рашевић на Информер ТВ. Овом приликом она је отркила неке нове детаље њеног недавног развода, односа са Душком Тошићем, али проговорила је и о неверствима у браку. 

Карлеуша је испичала да је много разочарана у бившег супруга јер се јављао Северини.

Душко Тошић нашао се у жижи интересовања када се на мрежама појавила његова преписка са Северином. Фудбалер је у порукама изразио жељу да упозна бившу жену Кебиног сина, позивајући је на кафу и шампањац, а у једном од њених одговора певачица му је ставила до знања да нису познаници, нити пријатељи и да јој не пише више. Након дописивања са Тошићем, Северина је намерно све поруке послала Јелени у намери да јој напакости. 

karleuša
карлеуша / Извор: АТА images

– Мене је много изнервирало то како је Северина одговарала Душку на поруке, ништа поред мене није научио. Направила је од њега будалу, иако је он много бољи фрајер, него што је она риба. Ја сам се изнервирала зато што је она ту поентирала, а не он. Ја сам се толико трудила да он испадне фрајер и фаца – рекла је Карлеуша па додала: 

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: е-стоцк

– Жао ми је што су на његов рачун спрдали многи, а Душко то не заслужује, јер то су његове слабости и непромишљени моменти – испричала је Јелена у емисији “4 и по жене”.

Извор: Informer.rs/А.С.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Zvezda popularne serije progovorila o borbi sa opakom bolesti: "Da sam čekala šest meseci duže, stvari su mogle biti puno gore"

Zvezda serije “The Office“, Džena Fišer, koja je u “NBC” sitkomu glumila Pem Bizli, otkrila …