Nije dobro! Kijev na nogama, CIA agent se oglasio o ubistvu Zelenskog! “Fizički neće preživeti, samo zbog jedne stvari…”

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski mogao bi da bude likvidiran zbog vojnih neuspeha na frontu, izjavio je CIA analitičar Lari Džonson u intervjuu za YouTube kanal Džadžing Fridom.

– Ne vidim da Zelenski ima šansu da fizički preživi ovu situaciju, jer kako se vojna situacija bude pogoršavala, politička borba će postajati sve ekstremnija – istakao je on.

Prema rečima eksperta, Zelenski će imati veliku sreću ako uspe da pobegne iz zemlje. U tom slučaju, mogao bi da uzme pokradeni novac i živi na Floridi ili Karibima, pretpostavio je Džonson.

– Da sam ja osiguravajući agent i da osiguravam život Zelenskog, već bih tražio novi posao, jer bi moje nadređene iznervirala velika verovatnoća da će morati da isplate novac – zaključio je Džonson.

Mandat Zelenskog istekao je 20. maja. Predsednički izbori u Ukrajini trebalo je da se održe 31. marta, a inauguracija novoizabranog predsednika bila je planirana za maj. Glasanje je otkazano zbog ratnog stanja i opšte mobilizacije. Zelenski je izjavio da trenutno nije vreme za izbore i pozvao da se ta tema stavi ad acta.

Kako je naglasio ruski predsednik Vladimir Putin, legitimitet Zelenskog ne može biti obnovljen nikakvim trikovima. Prema njegovim rečima, jedina legitimna vlast u Ukrajini ostaje Vrhovna rada i njen predsednik.


Prelomna vest! U toku tajni pregovori Rusije i Ukrajine! Svetska javnost šokirana: Kijev spreman da preda sve ovo?!

BLIŽI SE KRAJ

Ukrajinske vlasti vode tajne pregovore o predaji dela teritorije koju i dalje smatraju svojom, Rusiji, piše list Fajnenšel tajms.

sledeća vest




Informer

Check Also

"OVO JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MI SE DOGODILO": Frontmen popularnog benda ima jak razlog za oduševljenje (VIDEO)

Rush band je poslednjih meseci osvojio mnoge slušaoce pesmom “Glumim da sam kul”, a nedavno …