Софија не разуме Терзино кајање због свега што је приредио Милици: "Боли ме, нисам срећан у потпуности" – стигло га покајање

У видео-клипу приказаном у емисији ”Гледање снимака” приказано је како Софија Јанићијевић куди Борислава Терзића Терзу јер се расплакао, што је она схватила као покајање због свега што је учинио бившој вереници Милици Величковић.

-Разумем Софију с неке стране, она је та која је поставила неке границе и схватам што је тако. Не могу да кажем да ми смета, јер ми с неке стране прија. Срећан сам, јако сам срећан. Чини ме срећним човеком Софија – казао је Терза.

– Софија, тебе нервира што Терза плаче? – упитала је водитељка.

Bora Terzić Terza
Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Њега током журке није било пола сата. Сви су ми рекли да је он у дискотеци и плаче пола сата. Рекао ми је, кад сам му пришла да плаче због емоција због свега што му се десило. Осећам се непријатно, не допада ми се то да гледам кад плаче. Не желим то да гледам – казала је Софија.

– Најгору ствар сам урадио, то је чињеница. Нема шта да се прича. Јасно је ко дан да моји поступци нису добри. Нисам урадио добре ствари Милици, то ме боли. Нисам срећан у потпуности – казао је Терза.

Детаљније погледајте у видеу:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RODITELJI ŽRTAVA PROGOVORILI NAKON SUSRETA S DEČAKOM UBICOM: Saglasni su da ovde leži ključ masakra! "Treba da kleknu i mole za oproštaj"

Roditelji ubijene dece iz OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, na koje je 3. …