Јелена Карлеуша открила разлог прекида пријатељства с Маријом Шерифовић: "Увек сам јој била подршка, али кап која је прелила чашу…"

Поп дива Јелена Карлеуша ових дана борави у Северној Македонији где ће 19. октобра одржати велики солистички концерт у Скопљу. Она је била гошћа једног тамошњег подкаста.Између осталог говорила о краху брака с Душком Тошићем, афери с Огњеном Врањешом, али и прекиду пријатељства с колегиницом Маријом Шерифовић.

Свима је добро познато да је пријатељство и однос између Карлеуше и Шерифовићеве захладнео када је Јелена напустила “Звезде Гранда”, а сада је поп дива открила и разлог прекида пријатељства са Маријом.

– Мене је повредило то… Била сам уз њу и у добру и у злу, увек велика подршка њој током читаве каријере и сматрала сам је за пријатеља, али увек кад је био неки проблем везан за мене, она то није била мени. Кап која је прелила чашу везано за Марију и мени, када је лајковала један јако ружан коментар на Twiteru, где се ја вређам. Први лајк је био њен –  открила је Јелена Карлеуша и додала:

Marija Šerifović
Марија Шерифовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– То је била само кап једна која је прелила већ пуну чашу кад је реч о њој. Увек ја сам била та која је њој давала комплименте, била јој подршка, у Звездама Гранда јој бацала лопту да може да врати… Ево сада она како мене нема, нема ту функцију више, није то то. Она више нема доброг саговорника. Десило се шта се десило, ја сам само подвукла црту. То ме је баш пуно заболело. Можда звучи као мало, али у том моменту када сам ја доживљавала један страшан линч, то је била ова година када су ми изашли албуми, кад су мене линчовали јер сам бранила од напада нашег председника, најмање што сам очекивала од пријатеља је да се придруже томе, па макар био и тај један лајк – рекла је поп дива.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

У подкасту се Карлеуша и расплакала након што је дошао Боки 13 и изнео неке детаље о њеној мајци Дивни Карлеуши.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UHAPŠEN DILER KOKAINA U BEOGRADU: Policija mu stavila lisice, sumnja se da je Nišliji prodao kilogram (Foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili …