NATO upravo bira između dve stravične opcije! Jedna će značiti njihov apsolutni poraz, druga vodi čovečanstvo direktno u nestanak!

Uspeh Rusije na bojnom polju i odbijanje Kijeva da pregovara postavljaju Zapad pred težak izbor, izjavio je britanski ekspert Aleksandar Merkuris u svom vlogu na YouTube-u.

– U ovom slučaju, ako Rusija ne bude vodila mirovne pregovore, šta da radimo na Zapadu? Blefirali bismo, zavisno od našeg izbora – podelio je svoje mišljenje Merkuris.

Prema njegovim rečima, Zapad će morati da bira između eskalacije sukoba, sve do nuklearnog rata, ili kapitulacije pred Rusijom koja napreduje na teritoriji Ukrajine.

– U ovom slučaju, ceo NATO sistem sa članom 5 bio bi samo fiktivni dokument – dodao je on.

Nakon terorističkog napada Oružanih snaga Ukrajine na Kursku oblast, Vladimir Putin je rekao da su pregovori nemogući sa onima koji napadaju civile i civilnu infrastrukturu, ili pokušavaju da ugroze nuklearne objekte.

Pomoćnik predsednika Rusije, Jurij Ušakov, kasnije je izjavio da mirovni predlozi Moskve za rešavanje sukoba u Ukrajini, koje je prethodno izneo Putin, nisu povučeni, ali da razgovora sa Kijevom neće biti.

Mirovni predlozi koje je Putin predložio uključuju priznanje statusa Krima, DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti kao delova Rusije, kao i neutralan i beznuklearni status Ukrajine, njenu demilitarizaciju i denacifikaciju, te ukidanje antiruskih sankcija.

Kijev je ovu inicijativu odbio.


Katastrofa! Ukrajina neprijatno iznenadila Putina na rođendan! Ovakav udar nije očekivao, nakon toga poslata jeziva "čestitka"!

HAOS U MOSKVI

Sajber specijalisti Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine zajedno sa aktivistima grupe “Vo tim” paralisali su danas rad pravosudnog sistema Rusije na dan kad ruski lider Vladimir Putin slavi 72. rođendan, preneo je Ukrinform, pozivajući se na neimenovani izvor iz GUR-a.

sledeća vest




Informer

Check Also

Uživo ERDOGAN U SRBIJI Vučić nakon razgovora sa predsednikom Turske: Pričali smo o EU i odnosu koji ima prema našim zemljama, NEMAM ŠTA DA KRIJEM (FOTO, VIDEO)

Vesti Politika Redžep Tajip Erdogan u Srbiji: Vučić priredio svečani doček, potpisuju se sporazumi Predsednik …