Važila je za veliku zavodnicu, PRONEVERILA 22 MILIONA, pa osuđena na DVE GODINE I 10 MESECI ZATVORA: Evo gde je danas i šta radi Katarina Rebrača – Ima 52 godine i neprepoznatljiva je


Zabava

Evo gde je danas i šta radi Katarina Rebrača: Proneverila 22 miliona, pa osuđena na dve godina zatvora

Manekenka Katarina Rebrača (52) bila je uhapšena 2010. godine. Kako se tada navodilo, ona je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Katarina RebračaFoto: Predrag Dedijer / Ringier

Katarina Rebrača

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je oslobađajuću presudu koju je Viši sud izrekao Katarini Rebrači, optuženoj za zloupotrebe sa novcem namenjenim prevenciji raka dojke, i osudio je na dve godine i 10 meseci zatvora, a na odluku je dozvoljena žalba u trećem stepenu.

Blic preporučuje

Katarina Rebrača

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Katarina Rebrača

Inače, Katarina Rebrača je plenila lepotom na javnoj scenom i važila je za zavodnicu. Karijeru je počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i svoju modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Objavila je i nekoliko knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji.

Poslednjih nekoliko puta kada se Katarina Rebrača pojavljivala u javnosti izgledala je potpuno drugačije i promenila se do neprepoznatljivosti.

Katarina Rebrača

Foto: Predrag Dedijer / Ringier

Katarina Rebrača
Katarina Rebrača

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Katarina Rebrača

Inače, njen otac je bio hokejaš Nikola Rebrača. U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom, čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Katarina Rebrača

Foto: RAS Srbija

Katarina Rebrača

Danas ima 52 godine i izgleda drugačije

Katarina danas ima 52 godine, izgleda skroz drugačije i malo ko bi je prepoznao. Ako je sudeći prema njenim objavama, najviše vremena provodi u Njujorku.

Podsetimo, u Višem Sudu u Beogradu prošle godine je izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.


Blic

Check Also

TELO DANKE ILIĆ ODNEO KUĆI U CRNOJ VREĆI?! Otac Dragijevića ima nove sumnje, pa otkrio za Kurir: "Pitao bih ga samo jedno i odmah bih znao da li laže"

Kada bih imao priliku da vidim sina, pitao bih ga samo jedno: šta je prava …