Monako rešio još jedan potpis pred Zvezdu! Francuz ostaje do 2028. godine

Mladi fudbaler Monaka Mamadu Kulibali (20) ostaće u Kneževini do leta 2028. godine pošto je danas potpisao novi ugovor sa klubom.

“Kneževi” su tako rešili još jedno pojačanje pred duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona, koji je na programu posle reprezentativne pauze, odnosno 22. oktobra u Monaku. 

Kako je saopštio francuski klub, talentovani vezista je prethodno imao ugovor do kraja tekuće sezone, ali je danas parafirao novi koji će važiti do juna 2028. godine. Kulibali je od maja van stroja zbog povrede kolena, ali u klubu veruju u njega i očekuje se da se posle oporavka bude važan član ekipe koju sa klupe predvodi austrijski stručnjak Adi Hiter. 

 

 

Francuski predstavnik je prethodno pre nekoliko dana produžio ugovor i sa iskusnim ruskim reprezentativcem Aleksandrom Golovinom. 

Monako je u prva dva kola novog formata Lige šampiona ostvardio pobedu na Barselonom (2:1) i remizirao sa Dinamo iz Zagreba (2:2), s druge strane srpski šampion ima dva poraza od Benfike (2:1) i Intera (4:0). 

 


Švajcarci će imati podršku protiv Srbije! Evo koliko navijača stiže u Leskovac!

Fudbal

Iako su od Fudbalskog saveza Srbije dobili 300 ulaznica, Švajcarci su uspeli da prodaju tek 70.

sledeća vest




Informer

Check Also

Софија не разуме Терзино кајање због свега што је приредио Милици: "Боли ме, нисам срећан у потпуности" – стигло га покајање

У видео-клипу приказаном у емисији ”Гледање снимака” приказано је како Софија Јанићијевић куди Борислава Терзића …